Lös mordmysteriet under en middag
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lös mordmysteriet under en middag

En handledare finns till hands vid varje bord för att se till att mysteriet utvecklas och spänningen hålls på topp.

Pris: 895 kr

Välkommen till en oförglömlig kväll i sann deckaranda där spänningen är hög och mysteriet väntar på att bli löst. Förbered dig på att ha roligt, mingla och njut av en fantastisk 2-rätters middag på en exklusiv restaurang. Men det blir inte vilken middag som helst - det är vid detta bord mordgåtan ska knäckas.

Karaktärer, konspirationer och kuslig spänning: En middag du aldrig glömmer

Innan middagen börjar får varje deltagare en gästlista och instruktioner om sin egen rollfigur. Alla spelar olika karaktärer, alla med sina egna hemligheter och uppdrag. En del är kära, andra är tjuvar och rykten om droger cirkulerar bland sällskapet. Det är upp till dig att observera, diskutera och ställa frågor till de andra för att komma fram till vem som är mördaren. Förtätad spänning och dramatiska händelser utspelar sig runt borden när ledtrådar upptäcks och misstankar formas.

Middag med mysterium: vem döljer sin hemlighet?

Vad kommer du att upptäcka? Vilken teori kommer du att presentera om vem som är mördaren och varför de begick brottet? Kanske är det till och med du själv som är den skyldige! Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig och på vilken nivå du vill spela.

## Mingel, mysterier och mord: En unik tvårätters upplevelse

Denna oförglömliga kväll inkluderar en läcker tvårätters middag, där maten förbeställs vid bokning. Vi erbjuder även vegetariska alternativ och tar hänsyn till eventuella allergier för att garantera att alla kan njuta av sina måltider. Dryck till middagen ingår ej i paketet, men vår personal kommer gärna att rekommendera passande drycker för att komplettera din smakupplevelse.

Vem är mördaren? Upptäck sanningen och lös mysteriet

Under denna spektakulära kväll kommer du att få ägna ca 3-4 timmar åt att lösa mordmysteriet tillsammans med andra deltagare. Det är en upplevelse som passar perfekt för såväl födelsedagsfiranden som möhippor eller svensexor. Åldersgränsen är 18 år i Stockholm, Göteborg och Uppsala, och 20 år i Malmö.

Ge bort en minnesvärd Halloweenpresent eller överraska någon speciell med denna unika upplevelse. Oavsett om du letar efter en gåva till en älskad eller bara vill ge dig själv något att se fram emot, kommer kvällen i sann deckaranda att göra ett starkt intryck och lämna dig med minnen för livet.