Lyxig champagneprovning med ost och choklad
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lyxig champagneprovning med ost och choklad

Vad sägs om att njuta av en kväll fylld med champagneprovning, smakrika ostar och lyxig choklad?

Pris: 488 kr

Det låter som en dröm som blir sann, och nu har du möjligheten att vara en del av denna fantastiska upplevelse. Lär dig mer om olika sorters champagne och bubbel, samt hur du bäst kombinerar dem med andra söta och salta tillbehör.

Mysig atmosfär i Gamla stan

Ta dig ner till ett charmigt källarvalv i Gamla stan i Stockholm, där du kommer att mötas av en internationellt diplomerad sommelier. Tillsammans med en grupp likasinnade entusiaster kommer ni att utforska världen av champagne, ost och choklad på ett spännande och lärorikt sätt.

Vad du kan förvänta dig

  • Fem olika champagner att prova: Upptäck nya favoriter och lär dig att skilja på de olika smakprofilerna.
  • Ostar och choklad i kombination: Utforska hur ostens sälta och chokladens sötma kan komplettera champagne på bästa sätt.
  • Historielektion: Få en inblick i champagnens fascinerande historia och hur den tillverkas.
  • Doft- och smakprovning: Lär dig att identifiera olika dofter och smaker i champagnen för en mer djupgående upplevelse.
  • Tips och tricks: Ta del av experttips om hur du kan skapa perfekta smakkombinationer med champagne, ost och choklad.

Praktisk information

Denna exklusiva upplevelse är för dig som är 20 år eller äldre och vill fördjupa dina kunskaper om champagne. Med en varaktighet på cirka 2 timmar är detta en perfekt aktivitet att njuta av året om på utvalda datum.

Passar perfekt för

  • Mat- och dryckesentusiaster: För dig som älskar att utforska nya smaker och kombinationer.
  • Romantiska ögonblick: Överraska din partner med en minnesvärd kväll fylld av lyxiga smakupplevelser.
  • Vinprovare: Om du redan har ett intresse för vinprovningar är detta en unik chans att fördjupa dig i världen av bubbel.

Upplev nya smaker och skapa minnen

Njut av en kväll fylld med bubblor, ost och choklad i en unik och mysig atmosfär. Lär dig mer om champagne och dess perfekta kombinationer med hjälp av en kunnig sommelier. Varför inte göra denna exklusiva provning till en del av dina minnen och upplevelser att se tillbaka på med glädje?

Boka din plats redan idag

Ge dig själv och dina smaklökar en oförglömlig upplevelse genom att delta i denna champagneprovning i Stockholm. Ta chansen att utforska en värld av gyllene bubblor, smakrika ostar och lyxig choklad på ett nytt och spännande sätt. Vänta inte, utan boka din plats redan idag och se fram emot en kväll fylld med nya smaker och trevliga stunder tillsammans med likasinnade entusiaster.