Lyxig champagneprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lyxig champagneprovning

Njut av högkvalitativa drycker och låt dina sinnen svepas iväg av de sprudlande smakerna.

Pris: 488 kr

Är du redo att utforska världen av de gyllene bubblorna? Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om våra exklusiva champagneprovningar!

Vad kan du förvänta dig?

Välkommen till en magisk upplevelse

Ta plats och låt dig förföras av flera champagnesorter som står framför dig. En kunnig expert kommer att guida dig genom champagnens fascinerande historia, dess tillverkningsprocess och vilka sorter som passar bäst vid olika tillfällen.

Smaka på lyxen

Få chansen att provsmaka fyra till sex mousserande viner från Champagne och andra delar av världen.

Varför ska du delta?

För alla nivåer av intresse

Oavsett om du är en nybörjare inom champagnevärlden eller en erfaren entusiast, så kommer denna provning att ta din kunskap till nya höjder.

En unik upplevelse

Fira en speciell dag, överraska din älskade med en romantisk present eller ge en minnesvärd gåva till en vän. Champagneprovningen passar perfekt för alla tillfällen!

Viktig information att tänka på

  • Ålder: Från 20 år
  • Tid: Cirka 2 timmar
  • Sommartid i Göteborg: Inga provningar genomförs under sommaren

Tips inför provningen

För att få ut det mesta av din champagneprovning, undvik att dricka alkohol före evenemanget och avstå från starka dofter som parfym.

Upptäck fler möjligheter

Ge bort en oförglömlig upplevelse

Våra champagneprovningar är perfekta gåvor för alla typer av jubileum, födelsedagar och romantiska tillfällen. Överraska någon du bryr dig om med en minnesvärd present!

Utforska olika städer

Vi erbjuder champagneprovningar i flera städer runt om i landet, inklusive Stockholm, Malmö, Uppsala och många fler. Varför inte prova på en provning på en ny plats och upptäck nya smaker?

Avslutande tankar

Slutligen, glöm inte att ta till vara på denna unika möjlighet att fördjupa dina kunskaper om champagne och låt dig själv dras in i en värld av bubblande lyx. Så varför vänta? Boka din champagneprovning idag och låt äventyret börja!