Lyxig chokladfika
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lyxig chokladfika

Oavsett vilket ställe ni väljer kommer ni att bli omhändertagna på bästa möjliga sätt och få uppleva en chokladupplevelse utöver det vanliga.

Pris: 263 kr

Känner du någon som är besatt av choklad? Då är det dags att överraska dem med en oförglömlig chokladupplevelse! Här får ni njuta av en överflödande fika med himmelska chokladbakverk, ackompanjerat av en ljuvlig chokladdryck. Eller om ni föredrar det, kan ni även välja kaffe eller te för att balansera all choklad. Det här är en fika i chokladens tecken, fullmatad med lyx och elegans.

En chokladfika utöver det vanliga

När ni kliver in på detta fik stiger ni rakt in i chokladälskarens paradis. Här väntar en chokladdoftande upplevelse som kommer att kittla era smaklökar på ett sätt ni aldrig tidigare upplevt. Tänk er en traditionell Afternoon Tea, men med choklad i huvudrollen! På ett vackert trevåningsfat serveras ni läckerheter som chokladscones med smakrik chokladmarmelad, snittar, praliner, petit fours och minidesserter. Till detta får ni avnjuta äkta varm choklad som toppas med härlig vispgrädde. Men om det skulle bli för mycket av det goda (vilket knappt går att föreställa sig), finns också möjlighet att välja en kopp kaffe eller te istället.

En unik chokladupplevelse i Stockholm

Denna fantastiska chokladfika kan avnjutas antingen i Haninge eller i Nynäshamn, två smultronställen söder om Stockholm.

Perfekt för alla tillfällen

Det spelar ingen roll om ni vill fira en speciell dag, överraska någon med en annorlunda present eller bara unna er själva något extra. Den här chokladupplevelsen passar för alla åldrar och kan skapa minnen som varar livet ut. Här är några tillfällen när en chokladfika skulle vara det perfekta valet:

 • Mat & Dryck - För den som älskar goda smaker och unika fikastunder.
 • 15-års Present - Överraska tonåringen med något annorlunda och minnesvärt.
 • Guldbröllop - Firar ni 50 år tillsammans? Frossa i choklad och skapa nya minnen.
 • Mors dag-present - Visa din mamma hur mycket du uppskattar henne med en lyxig chokladfika.
 • Present till mamma - Ge din mamma en stund av avkoppling och njutning med denna underbara upplevelse.
 • Upp till 500 kr - Bra presentalternativ som inte spräcker budgeten.
 • Höstupplevelser - Perfekt tillfälle att mysa inomhus och njuta av värmande choklad.
 • Billiga presenter - En prisvärd upplevelse som ger mycket glädje och njutning.
 • Romantiska presenter - Dela denna chokladupplevelse med din älskade och skapa magiska stunder tillsammans.
 • Present till syster - Överraska din syster med en unik present som hon sent kommer glömma.
 • Alla våra upplevelser - Utforska vårt breda utbud av fantastiska upplevelser.

Sammanfattning

Ge dig själv eller någon annan chokladälskare möjligheten att uppleva en fika utöver det vanliga. Chokladupplevelsen bjuder på en explosion av smaker och dofter, där ni kan njuta av läckra bakverk och ljuvlig varm choklad (eller kaffe/te om ni föredrar det). Låt er omslutas av chokladens magi och skapa minnen som varar livet ut. Oavsett om ni vill fira en speciell dag eller ge en present som verkligen sticker ut, så är den här chokladupplevelsen det perfekta valet. Boka redan idag och låt er förföras av chokladens lockande värld!