Lyxig matlagningskurs i naturen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lyxig matlagningskurs i naturen

Ni kommer att få lära er att göra upp eld med hjälp av kniv, tändstål och yxa, innan ni tillsammans lagar och njuter av en välsmakande tre-rätters meny.

Pris: 938 kr

Vad är härligare än att avnjuta en god måltid? Jo, att avnjuta en lyxig middag ute i naturen, förstås. Här får ni möjlighet att lära er konsten att laga mat under bar himmel, samtidigt som ni inandas skogens fridsamma dofter. Detta är en naturupplevelse utöver det vanliga där ni kommer att få lära er hur ni lockar fram de bästa smakerna när ni lagar en god måltid över öppen eld.

En matlagningskurs som tar er med på en smakresa

Följ med oss på en 3-4 timmar lång matlagningskurs utomhus där ni kommer att utforska den fantastiska kombinationen av lyxig mat och vacker natur.

Lär er bemästra elden och skapa gourmetmat utomhus

Under kursens gång kommer ni att få en introduktion till matlagning utomhus och lära er viktiga tips och tricks för att lyckas med er matlagning. Ni kommer även att få insikt i hur man hanterar kniv och tändstål på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom kommer ni att lära er olika matlagningstekniker och hur man använder elden som en värmekälla för att skapa fantastiska smaker.

Utforska naturens egna råvaror och vilda växter

Under kursen kommer ni att få möjlighet att utforska naturens skafferi och använda vilda växter som ingredienser i er matlagning. Detta ger er en unik möjlighet att lära er om naturens mångfald och hur man kan använda dess resurser för att skapa hälsosam och läcker mat. Ni kommer att bli inspirerade av den vackra naturen och lära er att se matlagning på ett helt nytt sätt.

Välkommen till en unik naturupplevelse för hela familjen

Denna matlagningskurs är inte bara perfekt för de matintresserade, utan passar även utmärkt som en rolig och lärorik aktivitet för hela familjen. Oavsett ålder kommer ni att kunna delta och lära er tillsammans med andra i gruppen.

Praktisk information

  • Plats: Stockholm/Uppsala
  • Varaktighet: Cirka tre timmar
  • Året om
  • Pris inkluderar material och mat

Boka nu och upptäck magin med matlagning utomhus!

Ge er själva eller någon annan en minnesvärd upplevelse genom att boka denna unika matlagningskurs. Lär er konsten att laga gourmetmat utomhus och njut av en fantastisk middag under bar himmel.

Välj mellan våra olika upplevelser och hitta en som passar just er! Vi har ett brett utbud av mat- och dryckesupplevelser, restauranger och kampanjer på utvalda upplevelser. Upptäck en ny värld av kulinariska äventyr och skapa minnen för livet. Välkommen till en smakresa utöver det vanliga!