Lyxig spaweekend med padel
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lyxig spaweekend med padel

En spaweekend med padel kombinerar avkoppling på spa med aktivitet på padelbanan. Det är en perfekt möjlighet att njuta av både spännande matcher och avslappnande stunder i relaxavdelningen.

Pris: 2167 kr

Planera in en spaweekend med padel i Helsingborg och ge dig själv och någon du tycker om en helg utöver det vanliga. Med aktiviteter som höjer pulsen och avkopplande stunder för kropp och själ är detta det perfekta sättet att ladda batterierna.

Njut av padel och avslappning

Ta tävlingen till padelbanan och känn adrenalinet rusa genom kroppen under en spännande match. Efteråt kan ni koppla av och återhämta er i relaxavdelningen, där ni kan slappna av och bara vara.

En gourmetupplevelse

På kvällen blir ni bortskämda med en utsökt 3-rätters middag som kommer att kittla era smaklökar. Njut av god mat och trevligt sällskap innan det är dags att dra er tillbaka till ert bekväma boende för natten.

Lyxig övernattning på Lydinge resort

Ert boende för helgen är på det vackra Lydinge resort, endast 10 minuter från Helsingborg. Här får ni tillgång till padelbanan och relaxavdelningen, samt ett mysigt dubbelrum twin där ni kan koppla av efter en dag fylld av aktiviteter.

Upptäck Skåne och omgivningarna

Utforska närområdet och ta del av allt vad naturen har att erbjuda. Cykla, vandra, fiska eller kanske testa på en omgång golf. Ni kommer garanterat att hitta något som passar er båda och bidrar till en minnesvärd weekend.

Perfekt presentidé

Denna upplevelse är perfekt som present till någon som fyller år eller bara förtjänar lite extra uppmärksamhet. Ge bort en spaweekend med padel i Helsingborg och skapa minnen som varar för livet.

Slutsats

Ge er själva en helg full av äventyr, avkoppling och god mat med denna spaweekend i Helsingborg. Ta chansen att skapa minnen tillsammans och njut av allt som Lydinge resort och omgivningarna har att erbjuda. Det blir en helg ni sent ska glömma.