Magisk kryssning genom Stockholms skärgård
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Magisk kryssning genom Stockholms skärgård

Vem har inte drömt om att segla bort från stadens buller och ge sig ut på det glittrande havet bland tusentals öar?

Pris: 1860 kr

Med den klassiska skärgårdsbåten M/S Waxholm III får du chansen att uppleva Stockholms vackra skärgård på nära håll. Ombord väntar en dag fylld av spännande äventyr och fantastiska upplevelser.

Utforska några av skärgårdens mest ikoniska öar

På denna kryssning tar vi dig med på en resa genom den inre och yttre skärgården, där du får möjlighet att besöka några av de mest välkända öarna. Från Kymmendö till Bullerö och Sandhamn, varje stopp bjuder på sin unika charm och historia. Passa även på att hoppa i det kristallklara havet från solvarma klippor eller mjuka sandstränder.

Njut av en smakupplevelse ombord

Under kryssningen kan du se fram emot att avnjuta en läcker lunch och en välkomponerad tvårättersmiddag i den eleganta matsalen ombord på M/S Waxholm III. Vår krögare Jesper Taube ansvarar för menyvalet och våra kockar använder enbart färska råvaror för att skapa kulinariska mästerverk. Ta chansen att prova på lokala delikatesser och njut av en gastronomisk resa till havs.

Välkommen ombord på en dag full av äventyr och upplevelser

Ta chansen att upptäcka det bästa som Stockholms skärgård har att erbjuda under denna oförglömliga kryssning. Med en mix av spännande utflykter, god mat och härliga bad är detta den perfekta dagen till havs. Glöm inte att packa ner badkläderna och kameran för att fånga alla magiska ögonblick längs vägen.

Erbjudanden

Passa på att ge bort en present till någon du tycker om eller unna dig själv en dag vid havet. Vi erbjuder även skräddarsydda paket för olika tillfällen, såsom födelsedagar, jubileum eller bröllop.

Populära aktiviteter och presenter i Stockholm och Vaxholm

  • Fira silverbröllop eller träbröllop med en romantisk kryssning
  • Ge bort en present till lärare, vän eller partner
  • Upplev Stockholms kultur och livsstil på ett nytt sätt
  • Hitta sommarpresenter och upplevelser för alla åldrar
  • Utforska olika möjligheter för att fira födelsedagar eller jubileum i unik miljö

Låt oss ta dig med på en minnesvärd resa genom Stockholms vackra skärgård och upplev en dag fylld av spännande äventyr och fantastiska smaker. Välkommen ombord!