Magisk kväll med Ripasso och Amarone-provning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Magisk kväll med Ripasso och Amarone-provning

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vinkännare, kommer denna kväll att tillfredsställa ditt vinintresse på alla nivåer.

Pris: 487 kr

Välkommen till en oförglömlig vinprovning där du kommer att förföras av de fantastiska smakerna och aromerna från Valpolicella i Italien. Låt oss guida dig genom en inre smakresa där du kommer att lära dig allt om två av regionens mest exklusiva viner - Amarone och Ripasso.

En upplevelse för alla sinnen

Ta dig tid att avnjuta ett glas av det röda guldet och låt oss ta dig med på en resa genom Valpolicellas rika vintraditioner. Under denna vinprovning kommer du att få uppleva en symfoni av smaker som Valpolicella Classico, Amarone, Ripasso och Recioto. Varje droppe berättar en historia om kärlek och hantverk som har gått i arv i generation efter generation.

Utforska magin med Ripasso och Amarone

Denna unika vinprovning ger dig möjlighet att få djupare kunskap om varje vin och dess unika egenskaper. Vår erfarna provningsledare kommer att vägleda dig genom smaker och dofter, så att du kan lära känna varje vin på ett helt nytt sätt. Du kommer också att få insikt i Valpolicellas geografi och druvsorter, vilket kommer att ge dig en djupare förståelse för regionens vinproduktion.

Njut av en kväll i vinets tecken

Vår magiska kväll börjar med att du får utforska varje vins unika karaktär och smak på egen hand. Efter detta kommer vi att servera några utsökta italienska ostar, så att du kan uppleva hur ostens smaker och textur harmoniserar med varje vin. Det är en verklig smakupplevelse som kommer att överraska och glädja dina sinnen!

Välkommen till en vinprovning med stil

För att få ut det bästa av din vinprovning rekommenderar vi att du undviker att dricka alkohol före evenemanget. Vi vill också be våra gäster att undvika starka dofter, som parfym eller andra ämnen som kan störa din upplevelse av vinets dofter och smaker. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och njutbar atmosfär där vinet kan ta centrum.

Boka din plats idag!

Denna underbara vinprovning erbjuds året runt på utvalda datum i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle och Bromma. Ge dig själv eller någon du älskar en minnesvärd upplevelse genom att boka din plats redan nu.

Sammanfattning av upplevelsen

  • En oförglömlig vinprovning där du får lära dig mer om Amarone och Ripasso från Valpolicella i Italien
  • Perfekt för både nybörjare och erfarna vinkännare
  • Utforska en symfoni av smaker med Valpolicella Classico, Amarone, Ripasso och Recioto
  • Prova varje vin på egen hand och upplev skillnaden när de kombineras med italienska ostar
  • Ta del av kunskapen hos vår erfarna provningsledare som kommer att guida dig genom smaker och dofter
  • Boka din plats idag och ge dig själv eller någon du älskar en minnesvärd upplevelse

Sätt segel på en smakresa till Valpolicella! Boka din plats på vår Ripasso och Amarone-provning idag och njut av en kväll som kommer att förföra dina sinnen och berika din vinupplevelse på ett unikt sätt. Vi ser fram emot att välkomna dig till en magisk kväll i vinets tecken!