Magisk upplevelse i sagornas värld
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Magisk upplevelse i sagornas värld

Låt er fascineras av teaterföreställningar och njut av musikaliska framträdanden som väcker sagorna till liv.

Pris: 170 kr

Välkommen till Junibacken Stockholm, platsen där sagorna blir verklighet och barnens fantasier blir till liv. Här möter ni Astrid Lindgrens ikoniska karaktärer som Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter i en sagolik miljö. Ge er själva och era barn chansen att uppleva en dag fylld av skratt, äventyr och oväntade möten.

Utforska Astrid Lindgrens sagovärld

På Junibacken får ni möjligheten att kliva in i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Varje vrå och hörn är fyllt av magi och spänning. Här kan ni leka, busa och utforska sagotåget som tar er på en hisnande resa genom Astrids berättelser. På Junibacken är inget omöjligt och allt är möjligt!

Skapad för stora och små

Vi på Junibacken tror på att skapa minnen och upplevelser som varar för livet. Vårt mål är att ge er en dag full av glädje, där både barn och vuxna kan utforska och upptäcka tillsammans. Genom teater, sång och musik får ni vara med om ögonblick som inte går att beskriva med ord - det är upplevelser som berör, inspirerar och skapar magiska minnen. Vi strävar efter att följa i Astrid Lindgrens fotspår och skapa en atmosfär av kreativitet och fantasi.

En dag fylld av äventyr

På Junibacken finns det något för alla åldrar och smaker. Här kan ni delta i roliga workshops, besöka spännande utställningar och njuta av sagolika föreställningar. Varje steg ni tar på Junibacken är ett steg närmare en oslagbar upplevelse. Förbered er på att bli överraskade, inspirerade och uppslukade av den magi som omger er.

Planera ert besök

Junibacken är öppet året runt och välkomnar er från tisdagar till söndagar. Ta er tid att utforska och var beredda på att spendera cirka 2 timmar i sagornas värld. Barn under 2 år får fri entré och vi har aktiviteter och upplevelser som passar hela familjen.

Bara hos oss

Junibacken är en unik plats där sagorna blir verklighet och drömmar får vingar. Vårt barnkulturhus tar er med på en resa där ni kan njuta av teater, utställningar och lek - allt under samma tak. Vi vågar ta oss an de svåra frågorna och behandlar ämnen som är viktiga för både barn och vuxna. Precis som Astrid Lindgren gjorde i sina böcker, strävar vi efter att inspirera och stimulera fantasin hos alla våra besökare.

Upplev tillsammans

Junibacken är inte bara en plats för barn - det är en plats där hela familjen kan skapa minnen tillsammans. Ta chansen att uppleva något unikt och magiskt. På Junibacken väcks sagorna till liv och ni får vara delaktiga i skapandet av en oförglömlig dag.

Visa alla möjligheter hos Junibacken Stockholm och boka er resa till sagornas värld redan idag!