Massage skräddarsydd 50 min
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Massage skräddarsydd 50 min

Våra professionella massageterapeuter är här för att ge dig den ultimata massageupplevelsen, anpassad efter dina önskemål.

Pris: 795 kr

Få den ultimata avslappningen och njutningen med våra professionella massageterapeuter på flera orter över hela landet.

En massage som överträffar dina förväntningar

Unna dig själv eller en vän en massageupplevelse utöver det vanliga. Vår behandling erbjuder inte bara en stund för avslappning och återhämtning, utan även behandlande moment såsom tryck och stretching. Med våra erfarna massörer får du möjlighet att välja den inriktning som passar bäst för dina behov. Vårt sortiment inkluderar klassisk massage, en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över.

Upptäck hälsans hemligheter genom helande beröring

Massage är mer än bara en lyxig behandling. Det har bevisats vara läkande, förebyggande och lugnande. Genom att använda olja direkt på huden bearbetas musklerna genom knådningar och strykningar för att öka blodcirkulationen och lösa upp spänningar. Resultatet? En rad positiva effekter som att lindra stress, förebygga muskelspänningar och belastningsproblem, stärka immunförsvaret och ha en lugnande effekt på nervsystemet. Dessutom ökar produktionen av "lugn- och ro-hormonet" oxytocin, vilket motverkar effekterna av stress.

Skräddarsy din upplevelse för perfekt massage

Hos oss får du möjlighet att välja den typ av massage du önskar. Oavsett om du vill ha en behandlande massage som fokuserar på specifika problemområden eller helt enkelt njuta av en lugn och avkopplande stund, är valet ditt. Våra massörer finns här för att lyssna på dina behov och se till att du får den massageupplevelse du drömmer om.

Mer information

Viktig hälsorådgivning

Innan du bokar din massagebehandling är det viktigt att rådgöra med våra massageterapeuter om eventuella allvarliga hälsoproblem. Vi sätter din hälsa och välbefinnande i främsta rummet och vi vill säkerställa att din upplevelse är både trygg och njutbar.

Tillgänglighet

Vi är stolta över att erbjuda vår massageupplevelse året runt. Oavsett om du vill unna dig själv en välbehövlig paus från vardagen eller ge bort en minnesvärd present till någon du bryr dig om - vi finns här för dig.

Varaktighet

Varje massagebehandling varar i 50 minuter. Detta ger våra massageterapeuter tillräckligt med tid att ge dig den perfekta balansen mellan avkoppling och behandling. Du kan vara säker på att du kommer att lämna vår salong med ett leende på läpparna och en känsla av totalt välbefinnande.

Deltagare

Vår massageupplevelse är skräddarsydd för en person i taget. Vi tror på individuell omsorg och uppmärksamhet för att ge dig den bästa möjliga massagebehandlingen. Ge dig själv eller en speciell person i ditt liv förlustningen av total avkoppling och lyx under vår behandling.

Annan information

Vi vill betona att vår massageupplevelse är friskvårdsberättigad. Det innebär att du kan lämna in underlag till din arbetsgivare för att få möjlighet till ersättning eller förmånsbeskattning för din behandling. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller behöver mer information om detta.

Vem passar massageupplevelsen för?

Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till din mamma, en present till en kollega, eller bara vill unna dig själv eller en älskad en stund av total avkoppling och välbefinnande, är vår massageupplevelse det ultimata valet.

Här är några idéer om när vår massageupplevelse kan vara den perfekta presenten:

  • Högtider: Överraska din mamma, syster eller flickvän med en massagebehandling under julen, påsk, mors dag eller något annat speciellt tillfälle.
  • Födelsedagar: Ge en gåva till en nära vän eller familjemedlem på deras födelsedag. Vem skulle inte vilja ha en stund av total avkoppling och lyx?
  • Speciella tillfällen: Firar du ett jubileum, en examen eller ett nytt jobb? Varför inte fira med en massage som belöning för allt hårt arbete och framgång?
  • Present till en kollega: Ge en uppskattning till en kollega genom att ge dem chansen att koppla av och njuta av en härlig massagebehandling efter en lång arbetsvecka.
  • Friskvård på arbetsplatsen: Använd våra friskvårdsberättigade massagebehandlingar som en del av er arbetsplatsens friskvårdsprogram. Några timmars massage kan göra underverk för teamets välmående och produktivitet.

Oavsett vem du vill överraska och glädja, är vår massageupplevelse den perfekta gåvan för att ge en stund av total avkoppling och välbefinnande.

Slutsats

Vår massageupplevelse är mer än bara en behandling - det är en möjlighet att släppa stressen i vardagen och unna dig själv eller någon du bryr dig om en stund av total avkoppling och välbefinnande.