Matupplevelse på Hard Rock Café – för två personer
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Matupplevelse på Hard Rock Café – för två personer

Hard Rock Café är inte bara en restaurang, det är också ett museum för musikhistoria.

Pris: 338 kr

Bjud med någon på en otrolig matupplevelse på Hard Rock Café Stockholm. Här, mitt i hjärtat av huvudstaden, väntar en restaurang som är känd över hela världen för sin unika atmosfär och fantastiska mat. Amerikansk matkultur när den är som bäst är vad du kan förvänta dig här. Saftiga hamburgare, krispiga pommes frites och läckra drinkar är bara några av läckerheterna som väntar på dig och din gäst.

Varför ska du välja Hard Rock Café?

  • En legendarisk restaurang med över 50 års erfarenhet och anrika traditioner
  • En miljö fylld av ikoniska rock 'n' roll-minnen
  • En meny som erbjuder något för alla smaker
  • En perfekt plats för en romantisk dejt eller för att fira en speciell händelse

En resa genom hårdrocks historia

Du kommer inte bara att njuta av en fantastisk måltid, du kommer också att bli omgiven av autentiska memorabilia från några av musikhistoriens största ikoner. Detta inkluderar gitarrer, kläder, plaketter och mycket mer. Det är som att gå igenom en resa genom rockens historia medan du njuter av god mat och härlig musik.

En matupplevelse utöver det vanliga

Vid Hard Rock Café Stockholm kan du förvänta dig en matupplevelse som är utöver det vanliga. Här har du möjlighet att prova på klassisk amerikansk mat i en autentisk miljö. En variation av läckra förrätter, huvudrätter och desserter står till ditt förfogande. Oavsett om du föredrar en saftig hamburgare, en smakrik Caesar-sallad eller en välgrillad kycklingmacka, kommer du att hitta något som tilltalar din smak.

En måltid att dela på

Varför njuta av denna underbara matupplevelse ensam när du kan dela den med någon du tycker om? Bjud med en vän, familjemedlem eller partner på en oförglömlig måltid på Hard Rock Café Stockholm. Ni kommer att få möjligheten att dela på en förrätt, välj mellan ½ nachos eller wings, och njuta av två huvudrätter. Här kan ni välja mellan legendariska burgare, den stora cheeseburgaren, grillad kycklingsandwich, twisted macaroni eller en fräsch Ceasar-sallad. Och självklart kommer ni att avsluta er måltid med en ljuvlig efterrätt, hot fudge brownie.

Perfekt present till varje tillfälle

Hard Rock Café-upplevelsen är också den perfekta presenten till alla musik- och matälskare där ute. Oavsett om det är en studentpresent, en present till honom eller ett valfritt tillfälle att fira, så är denna matupplevelse ett säkert kort. Ge någon möjligheten att äta på en av världens mest legendariska restauranger och uppleva rockhistoria på nära håll.

Boka din matupplevelse idag

Hard Rock Café i Stockholm är en populär destination för både lokalbefolkningen och turister, så det är en bra idé att boka din matupplevelse i förväg. Ta med dig någon du tycker om och upplev en kväll fylld med fantastisk mat, häftig musik och unika minnen.