Middag i totalt mörker
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Middag i totalt mörker

Vill du uppleva något helt nytt och annorlunda under middagen?

Pris: 896 kr

Ta chansen att låta dina sinnen skärpas genom att ge dina ögon en paus och njut av en exceptionell måltid i världsklass på den spektakulära Svartklubben i Stockholm.

En matupplevelse utöver det vanliga

På Svartklubben kommer du inte bara att få smaka på en välsmakande trerätters meny utan också att njuta av akustisk underhållning som kommer att förgylla din kväll. Ge dig själv möjligheten att utforska mat, dryck och musik på ett sätt som du aldrig tidigare har upplevt.

Skärp dina sinnen

Genom att stänga av din syn kommer dina övriga sinnen att förstärkas, vilket leder till en fantastisk upplevelse där du kan kommunicera utan att använda synen. Du kommer att bli inbjuden till en varm och välkomnande miljö där mörkret blir din lekkamrat under kvällen.

Vad du behöver veta

  • Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i en grupp.
  • Passar för alla åldrar och är tillgänglig året om på fredagar och lördagar.
  • För bokning är restaurangen öppen på torsdagar.
  • Upplevelsen sträcker sig över cirka 3 timmar och inkluderar en spännande trerätters middag och en konsert i totalt mörker.

Upptäck det okända

Innan du förs in i mörkret kommer du att få all information du behöver för att kunna njuta av kvällens aktiviteter. En värd kommer att guida dig genom upplevelsen och se till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under hela din vistelse.

Sinnesintryck i fokus

När du väl befinner dig i den svarta miljön kommer du snart att märka hur dina sinnesintryck intensifieras och du kommer att serveras en måltid där smak, doft och känsel framträder på ett helt nytt sätt. Låt dig förföras av det kulinariska äventyret som väntar dig.

Viktig information att ha i åtanke

I paketet ingår en trerätters middag utan dryck, men du har möjligheten att köpa till ett dryckespaket på plats för att komplettera din matupplevelse. Passar perfekt som present till nära och kära eller varför inte som en rolig och annorlunda aktivitet att göra tillsammans med vänner?

Uppleva magin

Oavsett om du letar efter en passande present till en speciell person i ditt liv eller om du vill fira en speciell händelse såsom bröllopsdag, födelsedag eller jubileum, så är en middag i mörkret på Svartklubben definitivt en minnesvärd och originell upplevelse att överväga.

Låt dina sinnen vägleda dig

Utforska en ny dimension av mat- och kulturscenen i Stockholm och låt dig bli förtrollad av den unika atmosfären som endast totalt mörker kan erbjuda. Följ med på en resa där dina sinnen tar ledningen och låt dig inspireras av det oväntade och det outgrundliga.

En upplevelse att minnas

Ge dig själv tillåtelse att släppa loss och utforska en helt ny värld av gastronomi och underhållning. Vem vet, kanske du upptäcker något nytt om dig själv när du kommunicerar utan ord och litar på dina sinnen i totalt mörker. Välkommen till en nattsvart måltid som kommer att skärpa dina sinnen och lämna dig med minnen för livet!