Mordgåta i din telefon
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Mordgåta i din telefon

Har du en passion för mysterier och älskar att lösa gåtor? Då är detta virtuella mordmysterium utomhus precis vad du behöver!

Pris: 413 kr

Ta med dig dina vänner och ge er ut i staden för att knäcka fallet och avslöja mördaren. Genom en mobilapp kommer ni att få ledtrådar och navigera runt för att samla in information och lösa mysteriet.

Möt virtuella vittnen och ta del av spännande ledtrådar

Ge er ut på en spännande jakt genom er stad för att interagera med virtuella vittnen och samla ledtrådar som kommer att leda er på rätt väg mot att lösa mysteriet. Upplev en helt ny nivå av interaktivitet och spänning med detta unika mordmysterium.

En unik och rolig teambuildingupplevelse för alla åldrar

Denna upplevelse är utformad för grupper mellan 2-6 personer och är perfekt för att stärka banden mellan vänner, familj eller kollegor. Kluredo kombinerar element från populära spel som Pokemon Go och Cluedo för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för alla.

Varje stad erbjuder en unik spelplats

Med över 70 platser runt om i Sverige kan ni välja er favoritstad eller plats att utforska och lösa mysteriet i. Med unika kartor och olika ledtrådar för varje plats kommer ni att vara försedda med en ny utmaning varje gång ni spelar.

Fördelar inkluderar teamwork, problemlösning och mycket mer!

Genom att delta i detta mordmysterium kommer du och dina vänner att stärka ert teamwork, förbättra era problemlösningsförmågor och ha en hel del skratt längs vägen. Upplevelsen erbjuder även lite fysisk träning, motivation och kreativitet för en komplett och givande aktivitet.

Planera och boka din upplevelse i god tid

För att säkerställa en smidig genomförande måste köpet av denna upplevelse göras minst 48 timmar innan spelet ska äga rum. Kluredo är helt appbaserat och kompatibelt med både Android- och iOS-enheter, vilket gör det enkelt och tillgängligt för alla att delta.

Passa på att spela under speciella tillfällen

Oavsett om du letar efter en ny och spännande aktivitet att göra under julen, en födelsedagspresent till en vän eller bara en rolig sommaraktivitet, så passar Kluredo perfekt. Varje tillfälle blir minnesvärt och unikt med detta interaktiva mordmysterium.

Utforska och upplev din stad på ett annorlunda sätt

Ta chansen att se din stad ur ett nytt perspektiv och upptäck gömda platser och spännande spår när du ger dig ut på detta spännande äventyr. Kluredo garanterar en oförglömlig upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Ge dig själv och dina vänner en upplevelse att minnas

Med Kluredo får du och dina vänner chansen att delta i ett spännande och interaktivt mordmysterium som kommer att testa era färdigheter och ge er en genuin känsla av uppfyllelse när ni löser fallet. Så grabba tag i dina vänner och ge er ut på ett äventyr ni sent kommer att glömma!