Mountainbike för två i Växjö
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Mountainbike för två i Växjö

Drömmer du om en spännande och aktionsfylld dag tillsammans med din partner? Då är vår mountainbikeupplevelse för två i Växjö det perfekta valet för er!

Pris: 443 kr

Ta chansen att utforska Växjös vackra stigar tillsammans från cykelsadeln under en heldag på mountainbike.

Vad ingår i upplevelsen?

  • Låna två mountainbikes och all nödvändig utrustning
  • Cyklar och hjälmar ingår, samt en väska för GPS-navigering

Guidning och tips från erfaren personal

Ni kommer att få professionell hjälp och vägledning av vårt kunniga team, som kommer att se till att ni har rätt sorts cyklar och hjälmar i rätt storlek. Dessutom kommer de att ge er de bästa tipsen om cykelvägarna så att ni kan se precis det ni vill se under er dag i naturen.

Utforska växjös bästa cykelleder

Njut av en oförglömlig dag på cykel och upptäck några av Växjös bästa cykelleder. En av favoriterna bland cyklister är Växjörunt, en fantastisk led som tar er genom hela Växjö med otroliga vyer längs vägen. För de äventyrliga finns också möjligheten att besöka platser som Fylleryd, Hissö och Södra Teleborg för en smak av riktig urskog.

Perfekt present till alla åldrar

Denna upplevelse passar perfekt som present till olika tillfällen, oavsett ålder eller intresse. Oavsett om ni firar bomullsbröllop, letar efter en romantisk present till er förlovning eller helt enkelt vill fira en speciell dag tillsammans, är en dag på mountainbike i Växjö en minnesvärd och unik presentidé.

Upplevelser för två personer

Denna upplevelse är särskilt utformad för två personer, vilket gör den idealisk för par som vill ha en spännande och rolig dag tillsammans. Varför inte överraska din partner med denna härliga dag ute i naturen där ni får utforska Växjös stigar tillsammans på mountainbike?

Boka er dag i naturen nu!

Så vad väntar ni på? Ta chansen att uppleva Växjös vackra natur på cykel tillsammans med er partner och skapa minnen för livet. Boka er dag i naturen redan idag och ge er själva något att se fram emot!