Njut av räkfrossa till Vaxholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Njut av räkfrossa till Vaxholm

Ge dig själv möjligheten att äta så mycket du vill av Nordatlantens läckerheter och tillbehör, samtidigt som du njuter av en vacker båtresa.

Pris: 455 kr

Är du en riktig räkfantast som älskar att kombinera god mat med fantastiska landskap? Då är en räkfrossa ombord på M/S Strömma Kanal det perfekta valet för dig! Resan startar från centrala Stockholm och inkluderar ett kort stopp i pittoreska Vaxholm.

Frossa i läckra räkor och upplev den vackra skärgården

Under denna unika upplevelse kommer du att få frossa i mängder av saftiga räkor samtidigt som du avnjuter de vackra vyerna som den svenska skärgården har att erbjuda. Njut av solnedgången när du tar dig tur och retur till Vaxholm med M/S Strömma Kanal.

Vad du behöver veta

  • Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
  • Passar för alla åldrar från maj till oktober.
  • Varaktighet på cirka 3 timmar.

Din fantastiska upplevelse

Vad kan väl vara mer perfekt för en räkfrossa än att vara ombord på ett elegant fartyg med världens vackraste skärgård som landskap utanför fönstret? På båten har du möjlighet att njuta av solnedgången från soldäcket och vid vackert väder kan det till och med bli ett strandhugg på någon härlig plats. Du kommer att kunna festa loss på obegränsade mängder räkor, som serveras med klassiska tillbehör såsom såser, bröd och vispat Västerbottensmör. Och när tallriken är tom, så kommer det genast en ny påfyllning!

Priset inkluderar resan, räkorna och en fördrink. Båten avgår från Nybrokajen och stannar för en snabb visit vid Vaxholms Kastell, där du kan sträcka på benen innan resan går tillbaka till Stockholm.

Utforska Vaxholm med oss!

Denna upplevelse passar perfekt som en aktivitet att göra i Vaxholm under sommaren. Ta med din familj, vänner eller partner och njut av en dag fylld av god mat och vackra vyer. Skäm bort dig själv eller någon du håller kär med denna exklusiva räkfrossa till Vaxholm!

Upptäck fler spännande båtturer

För fler fantastiska båtturer och unika upplevelser, besök vår hemsida och utforska vårt breda utbud av aktiviteter. Vi ser fram emot att få ge dig en oförglömlig tid ombord på M/S Strömma Kanal!