Njut av smakrik vinprovning med ost och choklad
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Njut av smakrik vinprovning med ost och choklad

Drömmer du om en kväll fylld med smakupplevelser som tar dig till nya höjder?

Pris: 449 kr

Då är vår vinprovning med ost och choklad i Stockholm den perfekta aktiviteten för dig. Här kombineras tre gastronomiska upplevelser på ett sätt som kommer att förtrolla dina smaklökar.

En guidad resa genom vinvärlden

Vår internationellt diplomerade sommelier kommer att vara din guide under denna lärorika och välsmakande afton. Tillsammans kommer ni att utforska olika viner, deras historia och hur de bäst kan kombineras med olika smakrika ostar och choklad. Det är en resa som garanterat kommer att ge dig nya perspektiv på vin och dess fantastiska förmåga att komplettera andra delikatesser.

Mysig atmosfär i historiskt källarvalv

Ni kommer att mötas upp i ett charmigt källarvalv i Gamla stan i Stockholm, där atmosfären bär på historiens vingslag. Här kommer ni att tillbringa cirka 2 timmar i gott sällskap, omgivna av doften av vin, ost och choklad. Detta är den perfekta platsen att låta alla era sinnen utforska och njuta av de fantastiska smaker som presenteras för er.

Vad kan du förvänta dig?

  • Lär dig om viner och deras tillverkning
  • Utforska olika smaknyanser och kombinationer med ostar och choklad
  • Upptäck vinets doft- och smaktoner
  • Prova 6 olika viner, både vita och röda
  • Få tips och råd om hur du kan njuta av vin på bästa sätt

En oförglömlig upplevelse för alla dina sinnen

Denna vinprovning är inte bara en lektion i världens ädlaste dryck, utan också en resa för dina smaklökar och ditt sinne. Genom att kombinera vin med ostar och choklad får du en helhetsupplevelse som är svårslagen. Ta chansen att uppleva en kväll fylld av smaker, dofter och kunskap, och skapa minnen som kommer att följa dig långt efter att glaset är tomt.

Välkommen till en värld av njutning

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vinprovare, är denna aktivitet perfekt för dig som älskar att utforska nya smaker och upptäcka spännande kombinationer. Ta chansen att fördjupa dina kunskaper om vin, ost och choklad, och låt dig förtrollas av de fantastiska smakerna som denna unika upplevelse har att erbjuda.

Boka din plats redan idag

Vänta inte för länge med att säkra din plats på denna exklusiva vinprovning med ost och choklad i Stockholm. Ge dig själv och dina smaklökar en minnesvärd upplevelse som kommer att sätta guldkant på din tillvaro. Välkommen till en smakrik värld av vin, ost och choklad – alla goda ting är tre!