Oförglömlig brunchkryssning på havet
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Oförglömlig brunchkryssning på havet

Ta del av en härlig brunchkryssning i Stockholm, Göteborg eller Västerås och njut av en lyxig brunchbuffé med Sveriges mest fantastiska vyer.

Pris: 375 kr

Ge dig själv en paus från vardagens stress och ge dig ut på en underbar tur till havs.

Upplev en brunch utöver det vanliga

På denna brunchkryssning kommer du att få smaka på en mängd läckerheter som bacon, Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Vår brunchbuffé är noggrant sammansatt för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Njut av en fantastisk utsikt

Luta dig tillbaka och njut av de fantastiska utsikterna över skärgården eller Mälaren medan du äter din brunch. Medan skeppet sakta kryssar fram genom vattnet kan du verkligen uppskatta smakerna som maten har att erbjuda.

En mysig och avslappnad miljö

Skeppet där brunchen serveras är en pärla med ljusa och luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Här kan du verkligen koppla av och njuta av den vackra miljön runt omkring dig.

Färska råvaror och högklassig service

Våra kockar använder endast färska råvaror för att tillaga den godaste brunchen staden har att erbjuda. Med lång erfarenhet och en passion för mat garanterar vi att din brunchupplevelse blir en du sent kommer att glömma.

Ett måste för matälskare i alla åldrar

Denna brunchkryssning är perfekt för alla åldrar och är en fantastisk aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj. Förbered dig på en gastronomisk resa till havs som kommer att väcka dina smaklökar till liv.

Planera din brunchupplevelse

Brunchkryssningarna går på lördagar och söndagar i Stockholm, Göteborg och Västerås under olika perioder. Se till att boka din plats i tid för att säkra din plats på denna populära brunchupplevelse.

Förmånliga priser och flexibel bokning

Priset inkluderar resan samt brunchbuffén för en komplett och minnesvärd upplevelse till havs.

Utforska fler erbjudanden

Vi erbjuder även ett brett utbud av andra upplevelser och presenter för olika tillfällen. Oavsett om du letar efter en present till en vän, förälder eller partner har vi något för alla. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta presenten eller aktiviteten för dig.

Gör din dag extra speciell

Ge dig själv eller någon du tycker om en fantastisk brunchupplevelse till havs och skapa minnen för livet. Koppla av, njut av god mat och vackra vyer samt skapa en dag att minnas. Välkommen ombord på en brunchkryssning som du sent kommer att glömma.

Boka din plats redan idag och ge dig själv något att se fram emot. Livet är för kort för att inte unna sig en härlig brunchupplevelse på havet!