Oförglömlig helikoptertur över Skåne
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Oförglömlig helikoptertur över Skåne

Det blir en oförglömlig upplevelse där du får känna vinden i håret och se fantastiska vyer under dig.

Pris: 749 kr

Vill du uppleva en spännande helikoptertur över vackra Skåne? Följ med på en 10-minuters sightseeingtur som tar dig till nya höjder och ger dig en helt unik syn på landskapet.

En magisk flygning med erfaren pilot

Du kommer att flyga med en certifierad och erfaren pilot som tar dig med på en säker och spännande flygning. Helikoptern har plats för tre personer, vilket gör det till en perfekt aktivitet att dela med familj och vänner.

Utforska Skåne från ovan

Helikopterturen startar redan innan ni lämnar marken, med en kort introduktion till helikopterns unika egenskaper. Sedan bär det av mot spektakulära vyer över Skåne, där ni flyger 35 km längs havskusten och tillbaka. Oavsett om ni startar i Helsingborg eller Malmö kommer ni att få se Skåne från en helt ny och hisnande synvinkel.

Viktig information innan du flyger

Innan du ger dig iväg på din helikoptertur finns det några viktiga saker att tänka på. Nykterhet är ett krav och det finns en maxvikt på 90 kg per person eller 240 kg totalt för tre passagerare. Om ni är färre än tre personer kan det finnas en möjlighet att bli uppdelade på olika turer, så var noga med att boka tillräckligt med platser för att flyga tillsammans.

Perfekt present till alla tillfällen

En helikoptertur över Skåne är en perfekt present till alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller bara en speciell överraskning, kommer denna upplevelse att skapa minnen för livet. Passar både för äventyrslystna adrenalinjunkies och lugnare naturentusiaster som vill se Skåne från ovan.

Passar bland annat för:

  • Motorsport- och adrenalinälskare
  • Present till födelsedag, student eller jubileum
  • Sommarpresenter och upplevelser under sommaren
  • Jubileumsgåvor som tennbröllop eller bomullsbröllop
  • Julklapp till henne eller honom
  • Firande av åldersjubileum från 20 år och uppåt

Boka din helikoptertur nu!

Ta chansen att uppleva Skåne på ett helt nytt sätt genom en spännande helikoptertur. Med fantastiska vyer och en erfaren pilot vid rodret kan du vara säker på att det kommer bli en oförglömlig upplevelse. Boka din tur redan idag och ge dig själv eller någon du tycker om en minnesvärd present som de sent kommer glömma.