Ölprovning i mörker i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ölprovning i mörker i Stockholm

I Mörker Stockholm tar vi ölprovningen till en helt ny nivå genom att fördjupa oss i mörkret.
Ölprovning i mörker i Stockholm

338 SEK

upplevelse.com
Köp

Vem har sagt att ölprovning ska vara en vanlig och tråkig upplevelse? Stäng ute den visuella stimuli och låt dina andra sinnen ta över. Här är några anledningar varför du inte vill missa denna upplevelse:

Upplev ölet på nytt

Genom att ta bort synsinnet förstärks dina doft- och smakupplevelser. Varje klunk blir som den första, fylld av smaker och nyanser du kanske aldrig tidigare lagt märke till.

Prova fem spännande ölsorter

Under ölprovningen kommer du att få prova hela fem olika sorters öl. Från ljusa lager till fylliga porters, här finns något för alla smaker.

Lär dig mer Om ölets fascinerande historia

Vår erfarna ölkännare kommer att guida dig genom kvällen och dela med sig av intressanta fakta och historier om de olika ölsorterna. Var beredd på att bli inspirerad och överraskad!

Praktisk information

  • Upplevelsen är för en person och utförs i grupp
  • Åldersgräns: 20 år
  • Cirka 1 timmes aktivitet
  • Kom ihåg att undvika alkohol och starka dofter innan provningen

Njut av unika presenter tillfällen

En ölprovning i mörkret är inte bara en fantastisk upplevelse för dig själv, det kan också vara den perfekta presenten till någon speciell. Oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller helt enkelt för att visa uppskattning, kommer denna upplevelse att skapa minnen för livet.

Så varför vänta? Ge dig själv eller någon annan möjligheten att upptäcka ölets värld på ett nytt och spännande sätt. Boka din plats redan idag och se fram emot en oförglömlig kväll i mörkret!