Ölprovning med ölskola
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ölprovning med ölskola

Vill du fördjupa din kunskap om öl och uppleva en stunds härlig gemenskap med andra ölentusiaster?
Ölprovning med ölskola

382 SEK

upplevelse.com
Köp

Då är en ölprovning den perfekta aktiviteten för dig! Välj mellan nio olika ölskolor spridda över olika städer runt om i Sverige och Danmark. Läs vidare för att få reda på mer om denna spännande upplevelse.

Varför ska du delta i en ölprovning?

Genom att delta i en ölprovning får du inte bara lära dig mer om hur öl bryggs och dess historia, utan du får även möjligheten att provsmaka flera olika ölsorter. Det är en kväll fylld med spännande dofter, smaker och färger som tar dig med på en resa genom ölets värld. Oavsett om du är en erfaren ölkännare eller nyfiken nybörjare kommer du garanterat att ha en minnesvärd upplevelse.

Vad kan du förvänta dig under en ölprovning?

  • Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Du får lära dig om ölets bryggning och intressanta historia.
  • Du guidas genom en provning av flera olika ölsorter för att verkligen kunna uppskatta alla dess nyanser.
  • I vissa städer erbjuds även en guidad visning av ett bryggeri innan provningen.

Viktig information inför din ölprovning

För att få ut så mycket som möjligt av din ölprovning rekommenderas det att undvika att dricka alkohol innan. Det är också bra att undvika starka dofter som parfym för att inte påverka din sinnesupplevelse av ölet.

Hitta den perfekta presenten

En ölprovning är inte bara en rolig upplevelse för dig själv, utan det kan också vara den perfekta presenten till någon du tycker om. Oavsett om det är till en födelsedag, fars/mors dag, julklapp eller bara som en överraskning, så kommer en ölprovning garanterat att uppskattas.

Planera din nästa aktivitet redan idag!

Ta chansen att njuta av en spännande och lärorik upplevelse genom att boka in dig på en ölprovning nära dig. Med flera olika städer att välja mellan och en mängd olika ölsorter att upptäcka, finns det något för alla smaker. Missa inte denna unika möjlighet att fördjupa ditt kunnande om öl och skapa fantastiska minnen tillsammans med andra ölentusiaster.