Övernattning i egen igloo för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Övernattning i egen igloo för två

Igloon är elegant dekorerad med snidade mönster, vilket ger rummet en extra touch av elegans.

Pris: 5090 kr

Övernattning i egen igloo för två: En lyxig upplevelse i hjärtat av naturen

Välkommen till Åreskutan, där vi erbjuder dig och en vän en oförglömlig övernattning i en egen igloo. Detta är inte bara en vanlig övernattning - det är en chans att njuta av spektakulär natur, relaxa i ett spabad under stjärnorna och smaka på gastronomiska läckerheter vid en 5-rättersmiddag och frukost. Med en hisnande utsikt över dalen och en höjd på 900 meter över havet kan du bo i Sveriges häftigaste logi, där varje detalj byggs upp från grunden varje år.

Ett unikt boende i snön

Rummen i vårt designhotell består till 100% av snö och is. Väggarna, taket, sängarna - allt är skulpterat av snö för att ge dig en helt unik upplevelse. Du kommer att bli förbluffad över hur vackert och mysigt det kan vara att bo i en igloo.

Inbäddad i meterdjup snö

Vår igloobyn ligger precis vid kalfjället, omgiven av fjällbjörkar och snöripor. Här kan du njuta av den perfekta avsidesplatsen, som är inbäddad i meterdjup snö. Din egen igloo kommer att bli ditt eget mysiga gömställe för kvällen, där du och din vän kan koppla av och njuta av varandras sällskap.

En natt i naturens famn

Förutom det fantastiska boendet finns det ännu mer att upptäcka under din natt på fjället. Naturen runt omkring dig är betagande - de mäktiga bergen och de vidsträckta vyerna kommer att ta andan ur dig. Men det är inte allt. Du har också en mycket god chans att skåda norrskenet dansa över himlen, vilket ger dig en ännu mer magisk upplevelse.

Avkoppling under stjärnorna

Din upplevelse inkluderar även tillgång till vårt spabad utomhus, där du kan sjunka ner i det varma vattnet och glömma bort vardagens stress. Du kommer att ha en klar och stjärnklar himmel som tak och en otrolig utsikt över fjällen runt omkring dig. Det är en upplevelse som kommer att ge dig total avkoppling och njutning.

Gastronomiska läckerheter

Under kvällen kommer du och din vän att bli bortskämda med en utsökt 5-rättersmiddag i vår restaurangigloo. Våra kockar använder de bästa lokala ingredienserna och inspireras av det jämtländska köket för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga. Förvänta dig att bli förvånad och förförd av smaker och kombinationer som du aldrig tidigare har upplevt.

Sovsäck och liggunderlag ingår

Vi vill se till att du är bekväm under din övernattning, så vi inkluderar sovsäckar och liggunderlag för din vistelse. Temperaturen i igloon hålls på en behaglig nivå, oavsett temperaturen utanför, så du kommer att vara varm och bekväm hela natten. Dessutom finns det alltid en värd på plats för att se till att du har allt du behöver.

Kläder efter väder

Eftersom du kommer att spendera mycket tid utomhus rekommenderar vi att du klär dig efter väderförhållandena. Bra underställ i ull, varma skor, handskar och mössa är ett måste för att hålla dig varm och bekväm. Glöm inte heller badkläder till spabadet.

Öppet från tidig januari till början av april

Vår anläggning är öppen från tidig januari till början av april, men vi förbehåller oss rätten att ändra öppettiderna beroende på vädret. Vi vill garantera att du får den bästa och säkraste upplevelsen möjligt, så vi anpassar oss efter förhållandena.

Ge bort en unik upplevelse

Denna upplevelse är perfekt för alla som älskar vinter och äventyr. Det är det ultimata sättet att komma nära naturen och njuta av dess storhet. Ge bort detta unika boende till någon du tycker om och låt dem uppleva sin drömresa i snön.

Välkommen till Åreskutan och upplev en natt i den svenska vildmarken som du aldrig kommer att glömma!