Övernattning med SPA
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Övernattning med SPA

Ni kommer sedan att kunna njuta av flera varma källor, både inomhus och utomhus under tallarna, och en rad andra möjligheter till avkoppling – ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mycket mer.

Pris: 7995 kr

Upptäck Yasuragi - Spahotellet Utöver Det Vanliga

Njut av en härlig vistelse på Yasuragi, där ni kan uppleva japansk kultur och få en totalupplevelse av de bästa som prisbelönta spahotellet har att erbjuda. Med bara 20 minuters avstånd från Stockholm city, väntar en annan värld på er. Här kan ni koppla av med varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi, allt under ett och samma tak.

Presentkort på Yasuragi

"Yasuragi" betyder "den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ned i en varm källa" och det är precis vad konceptet på Yasuragi handlar om. Konceptet är baserat på en årtusendegammal badritual i Japan, vilket har varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Inspirationen från den japanska enkelheten visar sig på Yasuragi, där ni får komma ner i varv och låta sinnena vila för att samla ny kraft.

Boendet - Superior rum med magnifik skärgårdsutsikt

Ni kommer att bo på Superiorrum med magnifik utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. Rummet är välutrustat med allt ni behöver för en bekväm vistelse, inklusive nybäddad säng, badkläder, yukata (japansk bomullsrock) och en väl kyld flaska mousserande vin. Efter att ni har bytt om kan ni bege er till det japanska badet där ni får ta del av en badintroduktion och japansk tvagning.

Behandlingar som passar dig

I samband med bokningen så bokar ni även varsin valfri 50-minuters behandling. Det finns ett flertal välgörande behandlingar att välja mellan och samtliga utförs av välutbildade terapeuter. Ni kan välja behandling utifrån era egna önskemål och behov, för att uppnå fullständig avslappning och få en skräddarsydd upplevelse.

Aktiviteter - Yoga, meditation, do in och qigong

Under dagen erbjuds också ett stort utbud av aktiviteter som yoga, meditation, do in och qigong. Här kan ni välja det som passar er bäst för att uppnå fullständig harmoni och ro i sinnet.

Middag på a la carte-restaurangen

Efter en avslappnande dag är det dags för en utsökt middag på Yasuragis a la carte-restaurang. Den ligger i anslutning till den stora takterrassen och har en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Här serveras mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck.

Frukost på samma ställe

När ni vaknar utvilade dagen därpå serveras frukost i samma lokaler, innan ni checkar ut och lämnar Yasuragi.

Mer information

Yasuragi har en åldersgräns på 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Yasuragi erbjuder ett rikt utbud av behandlingar, val av behandling görs i samband med bokning. I japanska badet, lounger och dojo råder totalt foto- och mobilförbud. Vid ankomst får ni en yukata (japansk bomullsrock), badkläder och tofflor. Badkläderna får ni behålla medan yukata och tofflor är till låns. Ni bär yukata under hela er vistelse, även under aktiviteter och måltider. Om ni önskar delta i yoga, vänligen medtag bekväma kläder för yoga. En natt för två personer ingår i denna paketering.