Padel & squash i Helsingborg
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Padel & squash i Helsingborg

Padel & squash i Helsingborg

338 SEK

upplevelse.com
Köp

Är du en racketsport-entusiast som längtar efter en ny och spännande aktivitet att testa? Då är padel och squash två sporter som definitivt kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare. Dessa sporter är inte bara enkla att komma igång med, utan de erbjuder också en möjlighet till avancerad träning för den som är villig att ta sig an utmaningen.

Varför ska du prova på padel och squash?

  • Passar alla åldrar
  • Tillgängligt året om
  • En timmes spännande aktivitet
  • Instruktör som välkomnar dig
  • Lär dig grunderna i padel och squash

Padel - en av världens snabbast växande sporter!

När du anländer till vårt padelcenter i Helsingborg kommer du att mötas av en erfaren instruktör som står redo att introducera dig till padelns magiska värld. Efter en snabb ombyte är det dags att beträda padelburen och utforska spelets alla nyanser. Från teknik till taktik, du kommer att få en gedigen inblick i vad som krävs för att bli en mästare på planen.

Squash - en fartfylld sport som utmanar både kropp och själ!

Efter en intensiv timme med padel kommer du även att få chansen att testa på squash, en sport som kräver snabbhet, kondition och skicklighet. Ett perfekt komplement till padelns mer strategiska spelstil. Ta tillfället i akt att njuta av denna härliga upplevelse, för tiden kommer garanterat att flyga förbi när du är mitt uppe i matchen.

Vad ingår i upplevelsen?

  • Bana, rack och bollar
  • Instruktör som guidar dig genom träningen
  • Möjlighet att utforska både padel och squash
  • Speltid på totalt 1 timme och 45 minuter

Viktig information att ha i åtanke

Innan du ger dig iväg till vårt padelcenter rekommenderar vi att du tar med dig bekväma idrottskläder och skor för att kunna prestera på din bästa nivå. Vi ser till att resten, inklusive utrustning och spelplan, finns på plats så att du kan fokusera helt och hållet på att njuta av din upplevelse.

Så varför inte ge dig själv chansen att upptäcka spänningen i padel och squash? Boka din plats redan idag och ge dig själv en minnesvärd upplevelse som kommer att sätta guldkant på din vardag. Vem vet, kanske hittar du din nya favoritsport bland racketsporterna i Helsingborg!