Padel upp till 4 pers - 1 timme
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Padel upp till 4 pers - 1 timme

Med en timmes banhyra får ni chansen att utforska padelns spännande värld och ha roligt tillsammans.
Padel upp till 4 pers - 1 timme

296 SEK

upplevelse.com
Köp

Hyr en padelbana och slå bollar med dina vänner på de bästa anläggningarna runt om i Sverige. Oavsett om du redan är hooked på padel eller är nybörjare och vill testa sporten, är detta den perfekta aktiviteten för dig och dina vänner.

Fira vänskapen med en timme på padelbanan

Ta med dina vänner och njut av en härlig stund på padelbanan. Ni kan välja mellan en bana för två eller en för fyra personer, och sedan är det bara att börja spela. Oavsett om ni är en grupp vana padelspelare eller nybörjare som vill testa på sporten, kommer ni garanterat att ha en fantastisk tid tillsammans.

Vad ingår i upplevelsen?

 • En timmes hyra av padelbana för upp till fyra personer
 • Möjlighet att välja mellan olika anläggningar runt om i Sverige
 • Racket att hyra och bollar att köpa på plats (beroende på anläggning)
 • Spännande och moderna padelbanor för en häftig spelupplevelse

Olika anläggningar att välja mellan

 1. Stockholm: Besök Sickla och njut av en padelbana för upp till fyra personer. Här finns racket att hyra och bollar att köpa för en komplett spelupplevelse.

 2. Göteborg: Upptäck Mölndal och dess toppmoderna anläggning med mysig loungeavdelning. Racket ingår för en smidig spelupplevelse.

 3. Skövde: I Värsås hittar ni en obemannad anläggning med racket och bollar inkluderade i banhyran för en bekväm spelstund.

 4. Vimmerby/Hultsfred: Besök Storebro för padelbanor för fyra personer. Racket och bollar ingår för en komplett spelupplevelse.

 5. Arboga: Välj mellan banor för två eller fyra personer, både inomhus och utomhus. Racket och bollar ingår för en smidig spelstund.

 6. Helsingborg: Besök Lydinge Resort i Hyllinge och njut av 90 minuters padelspel. Perfekt för en längre och mer intensiv spelupplevelse.

Perfekt present till nära och kära

Ge bort en padelupplevelse som present till en vän, familjemedlem eller kanske till och med till dig själv. Oavsett tillfälle är en timme på padelbanan den perfekta gåvan för alla som älskar att vara aktiv och ha roligt tillsammans.

Varför välja padel?

 • Roligt och utmanande för alla åldrar
 • Perfekt för både nybörjare och erfarna spelare
 • En social och aktivitetsfylld upplevelse att dela med vänner och familj
 • En trendig och populär sport som fortsätter växa i popularitet år efter år

Upptäck padelns spännande värld idag!

Ta chansen att prova på den hetaste trendsporten och boka en timmes padelbanahyra för dig och dina vänner. Oavsett om ni är vana padelspelare eller nybörjare, kommer ni garanterat att ha en fantastisk och minnesvärd upplevelse tillsammans på padelbanan. Välj bland olika anläggningar runt om i Sverige och ge er själva en stund fylld av skratt, rörelse och gemenskap. Let the games begin!