Privat guidad svamptur för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Privat guidad svamptur för två

Ni kommer att få möjlighet att lära er allt om ätliga svampar och upptäcka skogens dolda skatter tillsammans.

Pris: 713 kr

Att ge sig ut i naturen en höstdag och låta sig omslutas av dofterna av mossa, tallbarr och fuktiga löv är en upplevelse som inte går att jämföra med något annat. Följ med på en privat guidad svamptur där ni kommer att lära er allt om skogens fantastiska svampar. Upptäck var de växer, hur de ser ut och vilka som är ätliga. Efter denna tur kommer ni att vara redo att utforska skogens lyxiga matskafferi på egen hand i framtiden.

Unik upplevelse för två

Denna två timmar långa guidade tur är speciellt utformad för två personer som vill fördjupa sig i svamparnas fascinerande värld.

Lär er bland mossen och bladen

Under turen kommer ni att ha tillgång till en erfaren svampkonsult som kommer att guida er genom skogen. Ni kommer att lära er hur man hittar, artbestämmer, plockar och rensar svampar, samt få värdefulla tips och råd om hur ni bäst kan ta tillvara på den fantastiska matsvampen ni hittar.

Skräddarsy er upplevelse

Har ni en favoritskog där ni brukar vandra? Eller kanske finns det ett specifikt naturområde som ni alltid velat utforska? Välj själva platsen för er svamptur, eller låt svampkonsulenten ta er med till en riktig svamprik skog där ni har stora chanser att hitta spännande arter.

Viktig information

  • Upplevelsen inkluderar lån av all nödvändig utrustning för att kunna njuta av er svamptur till fullo.
  • Passar perfekt som en present till någon som älskar natur, äventyr och gastronomi.
  • Boka er tur mellan augusti och oktober för att uppleva den bästa svampsäsongen, men turer kan även anordnas under andra månader.

En upplevelse att dela

Denna guidade svamptur är inte bara en aktivitet utan också en möjlighet att skapa långvariga minnen tillsammans. Ge bort en unik och minnesvärd present till någon speciell eller ta med en vän för att dela på denna magiska upplevelse i naturen.

Utforska människornas första apotek

Svampar har använts i matlagning och medicin i tusentals år, och deras kraftfulla egenskaper har fascinerat människor genom tiderna. På denna guidade svamptur kommer ni inte bara att lära er om vilka svampar som är ätliga, utan också om deras historiska och kulturella betydelse.

Njut av naturens skafferi

Skogen är full av smaker och dofter som väntar på att upptäckas. Genom att lära er mer om skogens svampar kommer ni att kunna utforska och njuta av naturens skafferi på ett helt nytt sätt. Ta med er kunskapen hem och låt den inspirera er till nya kulinariska äventyr.

Sammanfattning

Ge er själva eller någon annan en unik och minnesvärd upplevelse i naturen genom att delta i en privat guidad svamptur för två personer. Utforska skogens hemligheter, lär er om ätliga svampar och njut av en dag fylld med äventyr och kunskap. Upplevelsen inkluderar all nödvändig utrustning och kan skräddarsys efter era önskemål. Boka er svamptur idag och upplev naturen på ett helt nytt sätt!