Prova på dykning på Västkusten
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på dykning på Västkusten

Du kommer att få en noggrann genomgång av dykningens grundläggande principer och hur man hanterar utrustningen innan vi går ner i vattnet.

Pris: 895 kr

Upptäck en värld under ytan och prova på dykning i havet med en auktoriserad och erfaren instruktör. Detta är det perfekta första steget mot att bli certifierad dykare och en upplevelse som garanterat kommer ge dig en fantastisk och viktlös känsla. Ta chansen att andas under vatten och utforska vad som finns gömt under havets yta.

En säker och kontrollerad dykupplevelse

Hos oss får du möjlighet att prova på dykning i havet under säkra och kontrollerade former. Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och din upplevelse, vilket är anledningen till att vi enbart arbetar med auktoriserade instruktörer som kan guida och stödja dig genom hela dykningen.

Upplev havsdykets magi

Dykning i havet är en helt unik och oslagbar upplevelse. Ögonblicket när du för första gången andas under vatten och känner dig viktlös är något som inte kan beskrivas med ord. Du kommer att få möjlighet att upptäcka den fascinerande undervattensvärlden och bevittna dess skönhet med egna ögon. Våra instruktörer finns där hela tiden för att se till att du känner dig trygg och för att kunna dela med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Allt du behöver ingår

När du bokar denna unika dykupplevelse ingår all utrustning som du behöver. Du behöver inte oroa dig över att ha den rätta utrustningen, då vi ser till att du får låna en komplett dykutrustning. Det enda du behöver ta med dig är dina egna badkläder och en handduk. Vi tar hand om resten!

Ta med dig dina nära och kära

Denna fantastiska upplevelse kan även delas med familj, vänner eller din käresta. De kan vara med som åskådare när du utforskar havets djup. Det kommer att bli ett minne för livet och en upplevelse som ni kan dela tillsammans.

Mer information

Viktig information

  • Åldersgräns: 15 år
  • Deltagaren måste vara i god hälsa. Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker.
  • Lån av komplett dykutrustning ingår.
  • Ta med egna badkläder och handduk.
  • Upplevelsen är väderberoende och kan vid dåligt väder bokas om till ett annat tillfälle.
  • Upplevelsen är tillgänglig från maj till oktober.

Tidsåtgång

  • Upplevelsen tar ungefär 2,5 timmar, varav dyktiden är ca 30 minuter.

    Deltagare

  • Upplevelsen är för en person och kan utföras i grupp med andra deltagare.

Ta steget och upplev magin under ytan

Vänta inte längre, boka din unika dykupplevelse i havet idag och ta steget mot att utforska den underbara världen under ytan. Du kommer inte ångra dig, utan istället uppleva en oförglömlig dag fylld med spänning, äventyr och skönhet.