Prova på elektrisk skateboard för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på elektrisk skateboard för två

Det finns ingen annan upplevelse som kombinerar körning, fart och spänning lika bra som One Wheel.

Pris: 690 kr

Streetsurfing med kraft och stil - Prova One Wheel!

Är du redo för ett nytt äventyr på hjul? Då är One Wheel definitivt något för dig! Detta kraftfulla streetsurf-board tar dig fram obehindrat över grusvägar, skogsstigar och kluriga hinder. Med enkel och avancerad teknik balanserar brädan runt hjulet och du styr den enkelt genom att luta dig framåt eller bakåt. One Wheel är en helt unik upplevelse som tar dig genom stadens och naturens alla utmaningar med bravur.

Internationell trend - One Wheel tar världen med storm

Det är inte bara en vanlig skateboard, det är en elektrisk skateboard i en klass för sig. Den här brädan har blivit en riktig fluga bland internationella influencers och garanterar en coolhetskänsla utöver det vanliga. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren så kommer One Wheel att imponera på dig.

Kör överallt - One Wheel klarar alla utmaningar!

One Wheel kör på vanliga asfalt, grusvägar, skogsstigar, kullersten och gräsmattor. Det finns inget hinder denna bräda inte kan ta sig över. Det är bara att sätta på sig lämpliga kläder efter väder och ge sig ut för en spännande tur som garanterat kommer ge mersmak. One Wheel är tillgängligt året runt och kräver inga förkunskaper - alla kan delta och ha roligt på detta fantastiska äventyr!

Två personer, 30 minuter - Dela One Wheel-upplevelsen!

One Wheel-upplevelsen gäller för två personer och kräver endast 30 minuter av din tid. Det är perfekt för en dagstur, en rolig kvällsaktivitet eller som en julklapp till barn eller tonåringar. Med 1 års giltighet och fri bytesrätt har du gott om tid att planera din One Wheel-upplevelse.