Prova på unik glasblåsning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Prova på unik glasblåsning

Vill du prova på att blåsa glas och skapa ditt eget konstverk med hjälp av en erfaren glasblåsare?

Pris: 900 kr

Nu har du chansen att göra det tillsammans med två vänner på en autentisk glashytta i Göteborg. Lär dig mer om detta urgammala hantverk och få en minnesvärd upplevelse att ta med dig hem.

Professionell handledning av en erfaren glashantverkare

Under denna exklusiva upplevelse kommer ni att få personlig handledning av en skicklig glasblåsare som delar med sig av sin kunskap och expertis. Ni kommer att guidad genom processen att blåsa och designa ert egna glasföremål från början till slut.

Utforska det mångtusenåriga hantverket

Få en inblick i historien bakom glasblåsning och upptäck de traditionella teknikerna som används för att skapa vackra, handblåsta glasföremål. Lär er mer om hur ljus och färg kan ge liv åt den glödande glasmassan och skapa konstnärliga verk av hög kvalitet.

Sätt ditt konstnärliga sinne på prov

Ta chansen att utmana dig själv och utforska din kreativitet genom att skapa ett unikt glasföremål med hjälp av era egna händer. Balansera glaset på pipan, forma massan med en skopa och blås luft genom pipan för att ge ert glas dess slutgiltiga form och karaktär.

Ta med ditt eget konstverk hem

Efter att ni har avslutat er glasblåsningskurs får ni självklart ta med er era skapelser hem som ett minne av er upplevelse. Visa stolt upp ert handblåsta glas och låt det bli en unik prydnad i ert hem eller en speciell present till någon nära och kära.

Passar perfekt för alla tillfällen

Denna upplevelse är perfekt som en present till någon som älskar kultur och konsthantverk, eller som en spännande aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj. Oavsett om det är till en födelsedag, jubileum eller som en överraskning till någon speciell - glasblåsningskursen är en upplevelse som passar alla tillfällen.

Boka din glasblåsningsupplevelse idag!

Ta chansen att utforska det magnifika hantverket av glasblåsning och skapa ditt alldeles egna konstverk under ledning av en erfaren glashantverkare. Ge dig själv eller någon du tycker om en minnesvärd och unik upplevelse som kommer att skapa varaktiga minnen och glädje. Boka din glasblåsningskurs i Göteborg idag och låt kreativiteten flöda!