Provkör Indycar Simulator
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Provkör Indycar Simulator

Känn adrenalinet som världens bästa racingförare! Träna som en Indycar-förare på legendariska Indianapolis Motor Speedway!

Pris: 795 kr

Du har sett dem på TV, du har beundrat deras färdigheter och du har alltid drömt om att vara en av dem. Nu är chansen här. Välkommen till en av världens mest avancerade racingsimulatorer, där alla detaljer är som verklighetens Indycarbilar. Säg adjö till arkadhallarnas bilspel och upplev verklighetens racing i dess fulla prakt.

Bli föraren du alltid velat vara

Världens bästa racingförare tränar i simulatorer inför varje tävling. Nu kan du också få uppleva adrenalinkicken och spänningen som bara en Indycar-förare kan känna. Denna unika racingupplevelse ger dig möjligheten att kliva in i förarsätet och kasta dig in i en virtuell racingvärld.

En dag som Indycar-förare

Din dag som Indycar-förare börjar med en kort teoretisk genomgång där du får lära dig allt du behöver veta om att köra dessa fantastiska bilar. Sedan är det dags att sätta dig bakom ratten och låta äventyret börja. Du kommer att få köra en körpass på ca 20 minuter där våra professionella instruktörer kommer att ge dig löpande feedback för att hjälpa dig förbättra din körning och dina varvtider. Om du önskar kan vi även dela upp körningen i en tidsdel och en racedel för att ge dig en ännu mer autentisk upplevelse.

En simulator som tar realistisk till en ny nivå

Du kommer att köra i en av världens mest avancerade simulatorer. Den är så verklighetstrogen att den rör sig efter körningen, vilket gör att du får känna av varje kurva, hopp och acceleration. Runt omkring dig sitter flera skärmar med otrolig 12k upplösning, vilket ger dig en oslagbar fartkänsla och realism. Och inne i cockpit finns alla reglage precis som i de riktiga tävlingsbilarna. Du kommer inte bara att se ut som en riktig Indycar-förare - du kommer att känna dig som en också!

Kör på en legendarisk racingbana

Din körning kommer att äga rum på ingen mindre än Indianapolis Motor Speedway, en av världens mest ikoniska racingbanor. Detta är samma bana som har varit värd för Indy 500, en av de mest prestigefyllda motorsporttävlingarna i världen. Nu är det din tur att ta plats bakom ratten och känna på den spänning och nervositet som bara verkliga Indycar-förare får uppleva.

Mer än bara en körning

Efter din körning får du ett certifikat som bevis på din fantastiska prestation. Certifikatet kommer att visa dina varvtider och även telemetri från din körning. Du kommer att kunna visa upp och dela denna unika upplevelse med vänner och familj och bevisa för dem att du har vad som krävs för att vara en riktig Indycar-förare.

Allt du behöver veta

  • Maxlängd: 200 cm

  • Maxvikt: 100 kg

  • Bekväma kläder och skor med tunn sula rekommenderas

  • Upplevelsen är inte väderberoende, så den kan njutas inomhus oavsett väder

  • Utvalda datum finns tillgängliga året runt

  • Total varaktighet: ca 30 minuter, varav ca 20 minuter aktiv körning

  • Upplevelsen är för en person, men det kan finnas andra förare på plats samtidigt. Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan.

  • Simulatorn är så verklighetstrogen att om du lider av åksjuka, rekommenderar vi att du tar en åksjuketablett innan upplevelsen

  • Efter upplevelsen kommer vi att skicka en länk till dig med dina varvtider och telemetriska data från din körning.

Varför vänta på att bli föraren du alltid velat vara? Ta chansen nu och upplev spänningen, adrenalinet och glädjen av att vara en Indycar-förare för en dag! Välkommen till den ultimata racingupplevelsen!