Räkfrossa med båttur till havs
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Räkfrossa med båttur till havs

Om du älskar räkor och skärgården är denna unika upplevelse ombord på M/S Strömma Kanal något för dig.

Pris: 455 kr

Vad kan vara bättre än att svepas bort av en våg av smakrika räkor och tillbehör samtidigt som du befinner dig mitt ute på det glittrande havet? Ta del av Nordatlantens läckerheter och njut av den vackra skärgården medan solen sakta sjunker ned mot horisonten. Förbered dig på en gastronomisk resa till havs som du sent kommer att glömma.

Upplev solnedgången ombord på ett lyxigt fartyg

Bli en del av en exklusiv grupp som delar din passion för räkor och skärgårdsidyll. Gör dig redo att frossa i en mångfald av rätter och smaker medan du låter dig förtrollas av den vackra omgivningen runt dig. På M/S Strömma Kanal har du möjlighet att avnjuta solnedgången från fartygets soldäck och kanske till och med göra ett strandhugg vid ett idylliskt ställe om vädret tillåter det. Priset inkluderar resan, räkorna och en fördrink för att göra din upplevelse komplett.

Vad du kan förvänta dig under denna exklusiva räkfrossa

Höjdpunkter:

  • Frossa i obegränsat med räkor och tillbehör
  • Njut av en avkopplande båttur i Stockholms vackra skärgård
  • Titta på solnedgången från fartygets soldäck
  • Möjlighet till strandhugg vid vackert väder

Viktig information:

  • Upplevelsen är för en person och sker tillsammans med andra i en grupp
  • Passar för alla åldrar
  • Tillgänglig mellan maj och oktober
  • Varaktighet på ca 3 timmar

Ge bort denna upplevelse som en present till din pojkvän, pappa, syster eller till och med som ett firande av guld- eller tennbröllop. Oavsett tillfälle kommer denna räkfrossa att skapa minnen för livet.

Utforska andra spännande upplevelser i Stockholm

Förutom denna himmelska räkfrossa erbjuder vi en mängd andra fantastiska upplevelser och aktiviteter i och runt Stockholm. Oavsett om du letar efter en perfekt födelsedagspresent, en billig present till en vän eller bara vill skämma bort dig själv, har vi något för alla. Utforska vårt utbud av restauranger, båtturer, mat- och dryckesupplevelser, och mycket mer.

Varför vänta? Boka din plats på denna exklusiva räkfrossa nu!

Ta tillfället i akt och ge dig själv eller någon du håller kär en oförglömlig upplevelse till havs. Med mat, dryck och vackra vyer är denna räkfrossa den perfekta kombinationen av njutning och lyx.