Ridtur med islandshästar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ridtur med islandshästar

Drömmer du om att uppleva naturen på ett helt nytt sätt? Då är en ridtur på islandshästar i Sundsvall, Hassela, det perfekta äventyret för dig!

Pris: 825 kr

Ta chansen att rida på den vackra islandshästen och njut av en naturupplevelse utöver det vanliga.

Rid i harmoni med magnifika islandshästar

När du sitter i sadeln på en islandshäst är det som att sväva fram i en dröm. Denna speciella hästras har en mjuk gångart kallad tölt, som får det att kännas som att du flyger fram genom skogen. Upplev känslan av frihet och harmoni med naturen när du rör dig genom Hälsingeskogen.

Fika och lunch i skogen - en paus för både dig och din häst

Efter en stund på hästryggen är det dags för en välförtjänt paus. Stanna vid en rastplats i skogen, där hästarna får vila och du får avnjuta en härlig lunch och fika. Njut av god mat och lyssna till skogens lugnande ljud medan du tankar energi inför resten av ridturen.

Praktisk information innan din ridtur

Innan du ger dig ut på äventyret finns det några praktiska saker att tänka på:

  • Ridturen är för en person och genomförs tillsammans med andra.
  • Åldersgränsen är från 10 år och uppåt.
  • Turen inkluderar en lunchpaus och fika.
  • Inga förkunskaper krävs - alla är välkomna att delta!

Passar perfekt som present till nära och kära

Ge bort en unik upplevelse som present! En ridtur på islandshästar passar utmärkt som present till flickvän, 15-års present, 18-års present eller för att fira tennbröllop (10 år).

Slutsats: En naturupplevelse att minnas för livet

Att rida på islandshästar i Sundsvall, Hassela, är mer än bara en ridtur - det är en fullständig naturupplevelse. Upplev skönheten i Hälsingeskogen från hästryggen och skapa minnen som varar för alltid. Ta steget och ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig dag i naturen med islandshästar.

Varje steg du tar med dessa majestätiska hästar kommer att bli en del av en berättelse som du kommer att bära med dig för resten av livet. Välkommen till en unik och minnesvärd upplevelse med islandshästar i Sundsvall, Hassela!