Sightseeingtur genom Malmös kanaler
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Sightseeingtur genom Malmös kanaler

Vill du uppleva Malmö på ett annorlunda sätt? Då är en spännande sightseeing på Malmös kanaler med Rundan Sightseeing det perfekta valet för dig!

Pris: 190 kr

Med tre öppna båtar som kör hela säsongen, kommer du kunna njuta av stadens sevärdheter utan tak och verkligen uppleva allt som Malmö har att erbjuda.

En guidad tur full av spänning och historia

Med en personlig guide vid rodret kommer din sightseeingtur inte bara vara en vanlig båttur, utan en livfull och engagerande guidning om stadens historia, kända personligheter, imponerande byggnader och fascinerande anekdoter. Du kommer att lära dig saker du aldrig visste om Malmö och få en ny syn på staden.

Upplev Malmö till sjöss

Att se en stad från vattnet är en helt annan upplevelse än att utforska den till fots. Under din sightseeingtur kommer du att åka genom pittoreska kanaler, passera under historiska broar och se Malmö från ett av stadens mest vackra perspektiv. Det är verkligen en upplevelse som du inte vill missa.

Ta med en fika och njut av utsikten

Innan du ger dig ut på din guidade tur har du möjlighet att köpa med dig en härlig fika att njuta av under turen. På bryggan vid båthuset finns en uteservering där du kan avnjuta nybakade kakor, pannkakor med grädde och sylt, samt mycket annat gott. Du kan även sätta ihop din egen fikakorg att ta med dig ombord på båten och njuta av under turen.

Praktisk information

  • Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Passar för alla åldrar.
  • Säsongen sträcker sig från april till oktober.
  • Varaktigheten är ca 50 minuter.

Vem passar denna upplevelse för?

Rundan Sightseeing är perfekt för alla som älskar kultur och livsstil och som vill upptäcka Malmö på ett nytt och spännande sätt. Oavsett om du är turist i staden eller en lokalinvånare som vill se staden från ett annat perspektiv kommer denna sightseeingtur vara en minnesvärd upplevelse för dig.

Utforska Malmö med Rundan Sightseeing

Ta chansen att upptäcka Malmö på ett unikt sätt med Rundan Sightseeing och skapa minnen för livet. Kom ombord på en av våra öppna båtar och låt dig guidad av en passionerad guide genom stadens vackra kanaler och sevärdheter. Det kommer garanterat bli en upplevelse du sent kommer att glömma!

Andra relaterade upplevelser

  • Fira guldbröllop med en speciell båttur.
  • Utforska fler av våra spännande båtturer.
  • Hitta billiga presenter och presenter för olika åldrar och tillfällen.
  • Upptäck fler sommarpresenter och upplevelser att njuta av under sommaren.

Slutsats

Om du letar efter en unik och minnesvärd upplevelse i Malmö, är Rundan Sightseeing det perfekta valet för dig. Med en kombination av spänning, historia och vackra vyer kommer du garanterat inte bli besviken. Boka din sightseeingtur idag och upplev Malmö på ett helt nytt sätt!