Skapa den perfekta looken med makeup- och färganalys
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Skapa den perfekta looken med makeup- och färganalys

Ge dig själv tillstånd att leka med smink och se hur du kan förvandla dig själv till en strålande version av dig själv.

Pris: 900 kr

Är du redo att ta din stil till en helt ny nivå? Med vår kurs i makeup- och färganalys i Stockholm kommer du att lära dig hur du kan skapa den perfekta looken som framhäver din naturliga skönhet. Ta chansen att bli din allra bästa version genom att lära dig att sminka dig själv som en professionell samtidigt som du matchar dina kläder och smycken på ett harmoniskt sätt.

Lär dig att sminka dig som ett proffs

Sluta kämpa framför spegeln och låt oss guida dig till att uppnå en snygg och professionell sminkning som passar just dig. Under våra två timmar långa kurs kommer du att få de verktyg du behöver för att kunna vara kreativ med ditt eget utseende. Vi fokuserar på att skapa sminkningar som är skräddarsydda efter just din ansiktsform och stil.

Njut av en rolig och givande upplevelse där du får testa olika tekniker och färger för att lyfta fram dina bästa drag.

Lär dig att färgmatcha din outfit

Att kunna matcha rätt färger i både kläder och smycken kan verkligen lyfta en outfit till nya höjder. På vår kurs kommer du även att lära dig att analysera och färgmatcha kläder och accessoarer på ett sätt som kompletterar din sminkning. Med den här kunskapen i bagaget kommer du att kunna skapa en enhetlig och stilren look som verkligen imponerar.

Ett erbjudande du inte vill missa

Passa även på att ta del av vårt erbjudande att köpa Mist Stockholms professionella sminkprodukter till ett reducerat pris. Nu har du chansen att fortsätta skapa fantastiska looks hemma med produkter av hög kvalitet.

Bra att veta

  • Upplevelsen är för en person
  • Passar för alla åldrar
  • Året om
  • Varaktighet: 2 timmar

Ge dig själv den ultimata presenten eller unna dig själv en dag fylld med skönhet och kreativitet. Boka din plats redan idag och se hur du kan förvandla din stil med Makeup- och färganalys i Stockholm.