Skapa din egen musikvideo
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Skapa din egen musikvideo

Har du någonsin drömt om att stå på en scen och vara den som alla beundrar? Eller är det din kompis som har en passion för att vara i rampljuset?

Pris: 3225 kr

Oavsett vem det gäller, så har vi något spännande att erbjuda dig. Ta chansen att uppleva hur det skulle vara att vara en artist för en dag! Kanske är det här starten på din resa mot att bli nästa stora stjärna på MTV?

Välj din favoritlåt och gör den till din alldeles egna musikvideo!

Innan inspelningen påbörjas kommer du att få möjlighet att öva tillsammans med musiken, så att du känner dig helt redo att ta plats framför kameran. Musikvideon spelas in framför en greenscreen, vilket betyder att bakgrunden kan anpassas efter dina önskemål i efterhand.

Vad ingår i upplevelsen?

  • 1,5 - 2 timmars studiotid där du får känna på hur det är att vara en professionell artist.
  • En unik möjlighet att sjunga och framföra din favoritlåt inför kameran.
  • Coaching av erfarna ljudtekniker och sångcoacher som kommer att guida dig genom hela inspelningsprocessen.

För alla åldrar och tillfällen

Denna upplevelse passar lika bra för en möhippa som för en svensexa, eller varför inte bara som en rolig aktivitet att göra tillsammans med vännerna? Här finns något för alla smaker och alla åldrar. Alla kan vara med och sjunga - det viktigaste är att ha roligt och skapa minnen för livet!

Viktig information att tänka på

  • Max 12 personer kan delta i inspelningen samtidigt, så se till att välja ut ditt bästa crew!
  • Passar perfekt för dig som älskar kultur och livsstil, eller som letar efter en rolig aktivitet att göra tillsammans med dina vänner.
  • En perfekt presentidé för tjejer i alla åldrar, eller varför inte ge bort en rolig och minnesvärd upplevelse till någon du tycker om?

Gör dig redo att känna dig som en riktig superstjärna!

Ta chansen att uppleva spänningen och glamouren som kommer med att stå framför kameran och sjunga din favoritlåt. Vem vet, kanske är det just du som har vad som krävs för att ta världen med storm? Boka din plats redan idag och ge dig själv eller någon du tycker om en minnesvärd upplevelse som de sent ska glömma!