Skapa dina egna tvålar/ljus
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Skapa dina egna tvålar/ljus

Drömmer du om att kunna skapa dina egna väldoftande tvålar och ljus? Då är den här kursen perfekt för dig!

Pris: 375 kr

Lär dig konsten att skapa vackra och personliga hantverk med ekologisk massa.

En lyxig upplevelse för alla sinnen

Att skapa dina egna tvålar och ljus är inte bara ett roligt hantverk, det är även en lyxig upplevelse för alla dina sinnen. Under en mysig halvdagskurs kommer du att lära dig att skapa dina egna verk från grunden, med möjlighet att välja doft, form och färg på dina kreationer.

Kreativt skapande tillsammans

Njut av en härlig stund tillsammans med andra deltagare i gruppen, där ni får skapa era egna unika tvålar eller ljus. Kursen inkluderar allt kursmaterial och en välbehövlig fikapaus för att ladda upp energin inför nästa skaparsteg.

Skapa vackra tvålar från grunden

Välj att följa med på en spännande resa in i tvålens värld, där du får lära dig hur hantverkstålar görs från grunden. Skapa en personlig tvål som speglar din unika stil och personlighet. Efter kursen kommer du att ha kunskapen och färdigheterna att själv producera tvålar hemma i ditt eget kök.

Forma dina egna doftljus

Ge dig själv möjligheten att skapa ditt eget doftljus med den härliga doft som du själv väljer. Genom att använda miljövänligt sojavax kan du njuta av långa brinntider och en miljövänlig produktion. Efter att ljusen har stelnat kan du avnjuta en god fika och fortsätta skapa fler vackra ljus tillsammans med gruppen.

Perfekt presentidé

Denna kurs passar utmärkt som en unik present till någon speciell i ditt liv. Överraska din flickvän, mamma eller varför inte dig själv med en minnesvärd upplevelse där kreativitet och välbefinnande möts.

Utforska våra andra spännande upplevelser

Vill du ge bort en annorlunda present? Ta en titt på vårt breda utbud av upplevelser och hitta den perfekta presenten för alla tillfällen. Oavsett om det är en 40-års present, 60-års present eller bara en liten gåva för att visa uppskattning, har vi något för alla.

Boka din plats redan idag

Ta chansen att lära dig konsten att skapa dina egna tvålar och ljus i en inspirerande och kreativ miljö. Boka din plats redan idag och ge dig själv eller någon annan en upplevelse utöver det vanliga.