Skapa ditt eget konstverk
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Skapa ditt eget konstverk

Konstnären kommer att finnas till hands för att ge dig råd och inspiration.

Pris: 740 kr

Är du redo att ge utlopp för dina konstnärsdrömmar? Vill du spendera en oförglömlig kväll tillsammans med andra entusiaster i en avslappnad och inspirerande atmosfär? Då har du kommit rätt! Konceptet "Måla & Skåla" har äntligen nått Sverige och erbjuder dig möjligheten att utforska din kreativa sida under ledning av en erfaren konstnär. Och självklart ska vi inte glömma att skåla för framgångarna!

En exklusiv ateljéupplevelse på Södermalm

På Södermalm, i ljusa och fräscha lokaler, väntar en härlig ateljémiljö där dina konstnärsdrömmar kan bli till verklighet. Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren inom konstvärlden kommer du att trivas i denna inspirerande miljö. Här kommer du att arbeta med ett gemensamt motiv, men varje deltagare kommer att tolka det på sitt eget unika sätt. Du kommer att få tips och vägledning av konstnären, och om du känner för att tänja på gränserna och skapa ditt eget motiv är detta mer än välkommet.

Kreativitet och avkoppling med god dryck och tilltugg

För att addera lite extra flärd till din kreativa resa är du välkommen att ta med din egen öl, vin, bubbel eller annan dryck. Se bara till att de är välkylda, då alkohol inte går att köpa på plats. Sätt dig tillrätta med din dryck och njut av den avkopplande atmosfären medan du utforskar din kreativitet. För att stilla eventuell hunger kommer det finnas läckra snacks att tillgå under kvällens gång.

Avsluta med stil - en mini-vernissage

När du har färdigställt ditt konstverk är det dags att låta världen se din tolkning och dina budskap. En mini-vernissage kommer att hållas där varje deltagare får presentera sitt verk och dela med sig av sina tankar och känslor som har inspirerat deras skapande. Detta är ett tillfälle att få feedback, beundran och kanske till och med bli inspirerad av andra.

Ge bort en inspirerande kväll fylld med kreativitet

Denna upplevelse är inte bara för dig själv, den är även en fantastisk presentidé för någon annan. Ge bort en kväll som kommer att fyllas med glädje, skratt och kreativitet. En present som garanterat kommer att ge ett minne för livet.

Viktig information

Ta med din egen dryck och njut av valfria alternativ

Du är välkommen att ta med dig din favoritdryck till kvällen. Oavsett om det är vin, öl, bubbel eller något annat, kommer du att kunna avnjuta den i en avkopplande och inspirerande miljö. Kom bara ihåg att se till att din dryck är välkyld, då det inte går att köpa alkohol på plats. Självklart är det också möjligt att ta med sig alkoholfria alternativ för dem som föredrar det.

Allt du behöver ingår

För att du ska kunna fokusera helt och hållet på din skapande resa tillhandahåller vi all utrustning som behövs. En canvastavla, akrylfärg och penslar kommer att finnas tillgängligt för dig. Vi rekommenderar att du har på dig en tröja som tål lite målarstänk för att skydda dina kläder.

Tillgängliga datum året runt

Du behöver inte vänta länge för att få uppleva denna kreativa afton. Vi erbjuder utvalda datum året runt för att passa in i din kalender och göra det lätt för dig att boka in ditt konstnärliga äventyr.

Cirka två timmar av ren njutning

Vi har planerat in denna upplevelse så att du får tillräckligt med tid för att utforska din kreativitet och skapa ett konstverk som verkligen speglar dig. Räkna med att spendera cirka två timmar på denna inspirerande resa tillsammans med andra deltagare.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en unik och inspirerande kväll fylld av kreativitet och glädje!