Skapa konstverk av alkoholbläck
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Skapa konstverk av alkoholbläck

Här får du chansen att släppa loss ditt undermedvetna och skapa vackra konstverk med hjälp av färgstarka alkoholbläck.

Pris: 974 kr

Låt din kreativitet flöda och upplev en stund av mindfulness med vårt spännande konstevent.

Avslappnade workshop i konstens tecken

  • Utforska din konstnärliga sida
  • Få en positiv boost och bryt vardagens mönster
  • Lär dig att släppa taget om kontrollen och låt din själ visa sig genom dina konstnärliga verk

Är du redo att ta del av en minnesvärd och inspirerande upplevelse? Då är vår Alcohol Ink art workshop perfekt för dig!

Allt material ingår - du behöver bara dyka upp och vara redo att låta din kreativitet flöda

Vi vill göra ditt deltagande så smidigt som möjligt, därför inkluderar vi allt material du behöver för att skapa ditt konstverk. Du behöver inte tänka på vad du ska ha med dig - bara dyk upp och var redo att utforska dina kreativa talanger!

Vad du kommer att göra

Under den här kursen kommer du att få lära dig olika tekniker för att skapa fantastiska konstverk med hjälp av alkoholbläck. Med hjälp av en erfaren lärare kommer du att guidas genom processen och samtidigt uppmuntras att förlita dig på ditt undermedvetna.

Denna unika kombination av guidad instruktion och kreativt utforskande kommer att ge dig möjlighet att skapa ett konstverk som speglar din inre själ och personlighet. Du kommer att lära dig att släppa taget om kontrollen, låta färgerna flöda och låta konsten ta över.

En oförglömlig upplevelse för alla åldrar

Vår Alcohol Ink art workshop är öppen för deltagare i alla åldrar. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller helt ny inom konstvärlden, är du välkommen att delta och utforska den underbara världen av alkoholbläcks konst.

Ett tillfälle att koppla av och hitta inspiration

I dagens stressiga samhälle är det viktigt att hitta tid för sig själv och låta sinnet få en paus. Vår workshop erbjuder dig möjlighet att släppa allt det där stressiga och istället fokusera på att hitta inspiration och få en stund av mindfulness. Genom att måla med alkoholbläck får du möjlighet att släppa loss din kreativitet och låta dina tankar och bekymmer flyta bort.

Ett färdigt konstverk att stolt visa upp

När workshopen är avslutad kommer du att gå därifrån med inte bara en minnesvärd upplevelse, utan också med ett vackert konstverk i A3-storlek. Detta färdiga konstverk kan du sedan stolt visa upp hemma och låta det pryda din vägg. Det är ett unikt sätt att ha något personligt och kreativt som påminner dig om den fantastiska upplevelsen du hade under workshopen.

Gör något annorlunda och roligt - boka din plats redan idag!

Så vad väntar du på? Ta en paus från vardagens bekymmer och gör något unikt och roligt. Boka din plats på vår Alcohol Ink art workshop redan idag och ge dig själv chansen att uppleva konstens magi på riktigt. Vi ser fram emot att få dela denna inspirerande och avslappnande stund med dig!