Skapa minnen med barnfotografering för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Skapa minnen med barnfotografering för två

Ge dig själv och dina älskade barn chansen att stanna tiden och skapa minnen som ni kan beundra år efter år.

Pris: 695 kr

Det sägs att tiden flyger när man har roligt, och inget är roligare än att se sina barn glada och lekfulla. Nu har du möjligheten att för evigt fånga dessa fantastiska ögonblick genom en exklusiv barnfotografering med en professionell fotograf.

Ett lyckat familjeäventyr

Du och dina barn kommer att få uppleva en spännande tid tillsammans i fotografens studio. Medan fotografen fångar de mest naturliga och livliga ögonblicken av era små änglar, får de posera, leka och skoja runt. Ni kommer att ha en fantastisk tid fylld med skratt och kärlek.

Ensam eller tillsammans - välj style

Efter fotograferingen kommer ni att ha möjligheten att välja två bilder som ni vill behålla. Du kan välja mellan att ha individuella porträttbilder på varje barn eller en vacker parbild där deras kärlek och band till varandra verkligen framträder. Ytterligare bilder kan också köpas på plats för att föreviga ännu fler älskade ögonblick.

Värdebeviset inkluderar en digital bild att skatta för alltid

I paketet ingår en digital bild som ni kan bevara för alltid. Detta minne kommer att finnas tillgängligt för nedladdning så att ni kan dela och beundra det när ni vill. Om ni önskar kan ni även köpa till fler bilder på plats. Så varför inte ta med en extra outfit eller två för att skapa variation i era bilder?

Viktig information och detaljer

  • Upplevelsen är tillgänglig året om, så oavsett vilken årstid det är så kan ni njuta av denna fantastiska fotografering.
  • För att delta i denna upplevelse måste barnen ha en vuxen med sig under fotograferingen.
  • Upplevelsen förväntas ta mellan 1-2 timmar, så se till att ni har tillräckligt med tid för att verkligen ta till vara på detta speciella tillfälle.

Skapa en oförglömlig gåva

Om du letar efter den perfekta presenten till en nära vän eller familjemedlem, behöver du inte leta längre. Denna barnfotografering är en gåva som kommer att överraska och glädja mottagaren.

Passar perfekt för alla tillfällen

Denna barnfotografering är den ultimata presenten för alla som älskar att fira glädjen hos sina barn. Oavsett om det är för att fira en födelsedag, en familjehögtid eller bara för att skapa vackra minnen, så är denna upplevelse det perfekta valet. Så varför inte överraska dina nära och kära med denna unika och minnesvärda gåva?

  • Föräldrar som vill ha vackra och livfulla bilder av sina barn kommer att älska denna upplevelse.
  • Upplevelsen passar för barn mellan 3 - 10 år, så oavsett ålder kommer dina barn att vara i fokus.
  • Det är också en perfekt aktivitet för par eller små syskon som vill skapa eviga minnen tillsammans.
  • Varför inte överraska nya föräldrar med denna underbara fotografering för att fira ankomsten av deras lilla mirakel?

Ge dig själv och dina barn chansen att stanna tiden och fånga dessa magiska ögonblick. Boka din barnfotografering idag och skapa minnen för livet!