Smakrik ginprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Smakrik ginprovning

Ta chansen att utforska ginens fantastiska värld och upptäck hur smakerna kan variera mellan olika sorters gin.

Pris: 521 kr

Vill du uppleva något utöver det vanliga? Då har vi den perfekta upplevelsen för dig - en spännande ginprovning som garanterat kommer att överraska dina smaklökar och ge dig en helt ny syn på denna ädla dryck.

En provning som kittlar dina sinnen

Välkommen till en unik ginprovning som går bortom det förväntade! Tillsammans med andra ginälskare får du smaka på fyra till fem kända och utsökta ginvarianter som du kanske aldrig tidigare haft möjlighet att prova. Låt provningsledaren guida dig genom de olika smakprofilerna och berätta om gins historia och tillverkning.

Utforska prisbelönta ginsorter från hela världen

Under denna provning får du möjlighet att smaka på prisbelönta ginsorter från olika delar av världen. Varför inte hitta en ny favorit som du kan imponera på dina vänner med vid nästa tillfälle? För att få en komplett smakupplevelse kommer ginerna även att blandas med två olika sorters tonic, vilket ger en perfekt balans mellan bitterhet och arom.

Dyk in i ginens värld av smaker och dofter

Förutom att smaka på dessa fantastiska ginvarianter kommer du även att få lära dig mer om de olika ingredienserna som används i gins tillverkning. Provledaren kommer att dela med sig av sina kunskaper om enbär, angelika, koriander och citrusskal - de utvalda ingredienser som ger gin dess unika karaktär och smak.

En upplevelse att minnas

Denna ginprovning kommer att bli en dag som dina smaklökar sent kommer att glömma. I Stockholm får du njuta av enkla tilltugg såsom ost, bröd och grönsaker, vilket kompletterar smakupplevelsen på bästa sätt. I Göteborg kommer ni istället få prova olika sorters gin för att utforska ännu fler smaker och aromer.

Ta del av upplevelsen

Om du är sugen på att delta i denna spännande ginprovning kan du boka din plats redan idag. Provningsarrangemangen hålls året om för personer över 18 år och tar cirka 2 timmar. Observera att det inte kommer att hållas några provningar i Göteborg under sommarmånaderna.

Sammanfattning

  • Upplev en smakrik resa i världen av gin genom en spännande provning.
  • Smaka på fyra till fem kända och utsökta ginvarianter.
  • Utforska prisbelönta ginsorter från olika delar av världen.
  • Lär dig mer om ginens ingredienser och tillverkningsprocess.
  • Njut av enkla tilltugg i Stockholm och prova olika sorters gin i Göteborg.
  • Boka din plats redan idag och få en oförglömlig upplevelse för dina smaklökar.