spadag på The Lodge för två i 4 timmar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

spadag på The Lodge för två i 4 timmar

Med över 1000kvm av avkoppling och njutning, kan du förvänta dig en spaupplevelse utöver det vanliga.

Pris: 990 kr

På toppen av Romeleåsen, med en otrolig utsikt över de vackra skogarna, ligger The Lodge. Detta boutiquehotell är en pärla som harmonierar perfekt med den omgivande naturen. Här kan du njuta av en atmosfär utöver det vanliga och bli väl omhändertagen av vår fantastiska personal. Välkommen till The Lodge – en plats där lyx och natur går hand i hand.

Honulele Spa – en magisk retreat

På toppen av Väderkullen väntar Honulele Spa, en plats där du kan få en oförglömlig spaupplevelse. Inspirerat av de hawaiianska öarna och deras magiska läkande kraft, har vi skapat en miljö som kommer att förflytta dig till en helt annan värld.

Utforska Honulele Spa

När du kliver in i Honulele Spa, kommer du att mötas av en atmosfär av total avkoppling. Här finns allt du behöver för att stänga av från vardagens stress och trötthet. Njut av vårt stora utbud av relaxområden, varma och kalla bad samt en mysig spalounge där du kan koppla av framför sprakande brasor. Det är en plats där din kropp och själ kan få den vila den förtjänar.

En spaupplevelse utöver det vanliga

Honulele Spa har något för alla. Oavsett om du föredrar att slappna av i en infinitypool, ta ett svalkande dopp i kallvaket eller bara njuta av värmen i vår vedeldade bastu, så kan du vara säker på att hitta något som passar just dig. Vi har skapat en miljö som är unik och inspirerande, där naturen och spaupplevelsen går hand i hand.

Boka din drömupplevelse

Honulele Spa är tillgängligt året runt och du kan boka din drömupplevelse när det passar dig. Välj mellan tre olika alternativ: Early morning spa (kl.07-11), Day Spa (kl.10-14) eller Evening Spa (kl. 18-stängning). Du får fyra timmar av total lyx och avkoppling. Upplevelsen gäller för två personer, så varför inte ta med dig en vän eller partner och dela detta minnesvärda ögonblick?

Viktig information

Innan du bokar din upplevelse, kom ihåg att det finns en åldersgräns på 13 år tillsammans med en vuxen. Dock kan det variera under året, så vänligen kontakta oss vid bokning för att få information om vad som gäller för just din vistelse. Glöm inte heller att ta med dina badkläder, men vid ankomst kommer du att få tilldelat handduk, badkappa och tofflor.

Passar till alla tillfällen

Oavsett om det är en julklapp till mamma, en födelsedagspresent till flickvännen eller en förlovningspresent till systern, så är Honulele Spa den ultimata gåvan. Våra upplevelser passar till alla tillfällen och vi är säkra på att du kommer att överraska och glädja mottagaren. Varför inte ge bort en oförglömlig upplevelse på hennes 40-årsdag, som en bröllopspresent eller på mors dag? Du kan till och med ta med barn över 15 år för att skapa speciella minnen tillsammans.

En spaupplevelse utöver det vanliga – boka din plats nu!

Välkommen till The Lodge och Honulele Spa – en plats där vardagsstressen försvinner och njutning tar över. Upplev en magisk retreat ovanför trädtopparna, omgiven av natur och en atmosfär av total avkoppling. Boka din drömupplevelse redan idag och skapa minnen för livet.