Spännande upplevelse med Waterballs
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Spännande upplevelse med Waterballs

Det är en galen och snurrig aktivitet som utmanar ditt sinne och testar din balans. Och det bästa av allt? Det är roligt för både stora och små!

Pris: 245 kr

Välkommen till en oförglömlig och häpnadsväckande upplevelse! Med våra gigantiska Waterballs kan du uppleva något som tidigare var otänkbart - att gå på vatten!

En skrattfest som utmanar det omöjliga

Innan vi ger oss ut på vattnet fyller vår professionella instruktör på din Waterball med luft och drar igen dragkedjan. Nu är du redo för att ge dig ut på en lika spännande som skrattframkallande upplevelse. Du kan springa, balansera, hjula eller bara flyta omkring på vattnet. Möjligheterna är oändliga och du kommer garanterat att ha de roligaste minuterna i ditt liv!

En aktivitet för hela familjen

Waterballs kan utföras tillsammans med andra deltagare, vilket gör det till den perfekta familjeaktiviteten. Utmana varandra och se vem som är bäst på att hantera sin Waterball. För de som vill finns även enklare tävlingar att delta i, men det går självklart också bra att bara njuta av att flyta omkring och snurra på egen hand.

Säkerhet är vår högsta prioritet

Vi förstår vikten av säkerhet och därför övervakas upplevelsen av våra professionella instruktörer. Waterballs är även fastspända i linor, vilket gör aktiviteten mycket säker. Vi rekommenderar dock inte deltagande för personer med nack- och ryggbesvär eller gravida. För att delta behöver du vara nykter. Aktiviteten passar dock utmärkt för "upplevare" i alla åldrar från 4 år och uppåt. Waterballen har en diameter på hela 2 meter och kan bära en vikt på upp till 120 kg.

Kom och upplev Waterballs - En aktivitet du aldrig kommer glömma

Waterballs är en unik och spännande upplevelse som passar perfekt för sommaren. Med endast 20-30 minuters total tidsåtgång är det en aktivitet som passar in i vilket schema som helst. Och trots att vi inte kan kontrollera vädret kan en eventuell inställdning vid åskväder undvikas. Waterballs är nämligen inte känsliga för regn.

En upplevelse som passar alla

Waterballs är en perfekt sommarupplevelse för hela familjen. Dessutom ligger priset under 500 kr, vilket gör det till ett prisvärt nöje. Upplevelsen passar även barn från 12 år och uppåt, så det kan vara en perfekt presentidé till jul eller konfirmation. Vill du göra dina kollegor lite extra glada kan detta vara den roliga julklappen de inte visste att de behövde. Är du ute efter en upplevelse att göra med dina ungdomar? Waterballs är definitivt något som kommer att överträffa deras förväntningar! För de mindre barnen, från 4 år och uppåt, är detta också en aktivitet som kommer att ge dem glädje och spänning.

Så varför vänta? Välkommen till Waterballs - En unik och spännande upplevelse för alla!