Stridsbåt i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Stridsbåt i Stockholm

Vill du ta din RIB-upplevelse till nästa nivå och känna pulsen rusa?

Pris: 1496 kr

Då är en tur med Stridsbåt 90E i Stockholm det perfekta valet för dig! Denna specialdesignade båt från försvarsmakten är byggd för att hantera de tuffaste förhållandena längs Sveriges kuster och kommer garanterat ge dig en oförglömlig upplevelse.

Fartfylld action och extrema manövrar

Under den 2,5 timmar långa turen från Kapellskär kommer du att få uppleva hastigheter på upp till 40 knop och extrema manövrar som endast en Stridsbåt 90E kan leverera. Känn spänningen när båten accelererar ut i Stockholms skärgård och susar fram mellan ytterskärgårdens kobbar och skär. Det blir en resa full av adrenalin och fartfyllda ögonblick som du sent kommer att glömma.

En unik upplevelse för alla åldrar

Denna upplevelse är perfekt för alla åldrar och passar utmärkt som en annorlunda present till en vän eller partner. Oavsett om du är sugen på lite motorsport och adrenalin eller bara vill njuta av Stockholms vackra skärgård på ett nytt sätt, så kommer en tur med Stridsbåt Stockholm att överträffa dina förväntningar.

Fika och fantastiska vyer

Efter en spännande tur genom skärgården kommer båten att stanna på en av öarna för en välförtjänt fikapaus. Passa på att njuta av omgivningarna och ta in den fantastiska naturen innan det är dags att återvända till Kapellskär. Det här är en chans att koppla av och samtidigt uppleva något helt unikt.

En perfekt sommarpresent

Ge bort en upplevelse som sticker ut från mängden och överraska någon med en tur i en Stridsbåt 90E. Det är en present som garanterat kommer att uppskattas och skapa minnen för livet. Oavsett om det är till en födelsedag, jubileum eller bara för att visa uppskattning, så är detta en gåva som verkligen ger något extra.

Fira speciella tillfällen med stil

Varför inte fira ett tennbröllop (10 år) med en tur i en Stridsbåt 90E? Det är ett annorlunda sätt att fira och skapa minnen tillsammans. Oavsett om det handlar om att fira kärlek, vänskap eller bara livets goda, så kommer en dag med Stridsbåt Stockholm att göra tillställningen minnesvärd och unik.

Boka din tur idag!

Ta chansen att uppleva något utöver det vanliga och boka din tur med Stridsbåt Stockholm redan idag. Med fart, spänning och fantastiska vyer väntar en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet. Ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig dag till havs och njut av allt som Stockholms skärgård har att erbjuda.