Ta din löpning till nya nivåer för 2 personer
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ta din löpning till nya nivåer för 2 personer

Pris: 896 kr

Är du en löpare som älskar att springa, men känner att tekniken kanske inte riktigt sitter? Då är det dags att ta hjälp av våra landslagsmeriterade löpcoacher för att verkligen ta din löpning till nya höjder! Med fokus på löpteknik, löpekonomi och löpstyrka kommer du och din vän att bli mer fullfjädrade löpare än någonsin tidigare.

Lär er den rätta löptekniken

En viktig del av löpning är att behärska rätt teknik. Genom att få en genomgång av tekniken kommer du att få en härlig och fördelaktig löpningsupplevelse. Våra löpcoacher är inte vilka som helst, utan de är landslagsmeriterade elitlöpare som vet vad som krävs för att bli framgångsrika inom löpning.

Coachning av landslagslöpare

Du och din vän kommer att coachas av inga mindre än landslagslöpare som har erfarenheten och kunskapen för att ta er löpning till helt nya höjder. Bland våra löpcoacher finns exempelvis Tor Pöllänen, känd för sin välslipade löpteknik, Paulina Orell Sahlberg, en elitlöpare som har imponerat på löparbanorna, och David Nilsson, en VM-löpare i marathon. Med deras hjälp kommer ni att få de bästa förutsättningarna för att utvecklas som löpare.

Fördelar med löpning

Löpning är inte bara en träningsform, det är nästan som ett mirakelmedel med en mängd fördelar. Genom att träna löpning får du inte bara en bättre kondition och ökad styrka, utan det är också en perfekt aktivitet för att förbättra det mentala välbefinnandet. Löpning kan hjälpa till att minska stress, öka självförtroendet och ge en känsla av frihet och glädje. Dessutom är det en träningsform som passar alla åldrar och kan utföras året om.

Upplevelsen

Den här upplevelsen är perfekt för dig och din vän, oavsett om ni redan är erfarna löpare eller nybörjare som vill komma igång på rätt sätt. Ni kommer att få en timmes coachning av en av våra landslagsmeriterade löpcoacher, där ni kommer att lära er den rätta löptekniken, förbättra er löpekonomi och stärka er löpstyrka. Det spelar ingen roll vilken nivå ni befinner er på, våra löpcoacher anpassar sig efter era behov och mål.

Boka nu och ta din löpning till nya höjder!

Så varför vänta? Boka nu och ta chansen att bli en mer fullfjädrad löpare med hjälp av våra landslagsmeriterade löpcoacher. Oavsett om du vill förbättra din teknik, öka din löpekonomi eller bara få en extra boost för att komma igång på rätt sätt, så är den här upplevelsen perfekt för dig. Ta din löpning till nya nivåer och känn kicken av att springa som aldrig förr!