Ta kontrollen själv i gyrokopter
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ta kontrollen själv i gyrokopter

Njut av den spännande och otroliga upplevelsen att spaka en gyrokopter och se världen från en ny och hisnande perspektiv.

Pris: 1950 kr

Är du redo att ta kontrollen och uppleva något helt annorlunda? Hos Spaka Gyrokopter Själv kan du få chansen att spaka en gyrokopter uppe i det blå, vilket är en spännande blandning mellan ett flygplan och en helikopter. Ge dig själv möjligheten att flyga en runda längs Fyledalen med dess vackra natur, eller varför inte flyga till städerna Malmö eller Lund för en helt ny synvinkel?

Varför du inte får missa denna fantastiska upplevelse

  • Upplevelsen är personlig: Du får ha hela upplevelsen för dig själv och fokusera på att njuta av flygningen utan avbrott.

  • Passar alla äventyrare: Från 16 år och uppåt kan du delta i denna spännande upplevelse och testa på att spaka gyrokoptern.

  • Variera din flygning: Genom att prova olika flygmanövrar får du en varierad och minnesvärd upplevelse som du sent kommer glömma.

Så fungerar det

Din fantastiska upplevelse börjar med en genomgång av säkerheten och grundprinciperna för flygningen, vilket tar cirka 15-30 minuter. Du kommer vara modern och säker utrustad, vilket gör att du även kan njuta av flygningen under vintermånaderna med eluppvärmda kläder.

Efter säkerhetsgenomgången fortsätter flygningen i luften och du får känna på olika flygmanövrar i ungefär 55 minuter, med underbar svensk natur som din bakgrundsmålning. Ibland kan du till och med få chansen att landa gyrokoptern på den internationella flygplatsen Sturup.

När flygningen är över får du en debriefing där du informeras om möjligheterna att skolas till UL-certifikat hos arrangören. Denna upplevelse är inte för de höjdrädda, men det kan vara det perfekta sättet att övervinna sin fobi och våga utmana sig själv.

Viktig information att ha i åtanke

För att delta i denna upplevelse måste du vara nykter och uppfylla en maximal vikt på 110 kg. Flygningen pågår i cirka 1,5 timme totalt, med ungefär 1 timmes flygtid. Du kommer starta din flygning från Sövde flygplats utanför Sjöbo.

Ge dig själv möjligheten att utforska Skåne från ovan och skapa minnen för livet med en flygning hos Spaka Gyrokopter Själv. Sätt dig bakom spakarna och låt ditt äventyr börja!