Teaterkväll från Broadway i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Teaterkväll från Broadway i Stockholm

Upplev Broadway-magin i Stockholm på Playhouse Teater! Ta del av prisbelönta pjäser från New York, uppförda på svenska, i en intim atmosfär som för dig närmare skådespelarna.

Pris: 221 kr

Välkommen till Playhouse Teater på Drottninggatan, där du kan uppleva magin av en Broadwayteater mitt i hjärtat av Stockholm!

Känn pulsen från New York

Slå dig ner och låt dig dras in i spänningen av en prisbelönt pjäs direkt från New Yorks scener, uppförd på svenska för att ge dig den ultimata teaterupplevelsen.

Ta del av en unik kulturell resa

Ge dig hän åt New Yorks heta kulturliv utan att lämna Sveriges huvudstad. Låt dig svepas iväg av en föreställning som garanterat kommer att sätta färg på din vardag.

En intressant och intim föreställning

På Playhouse Teater kommer du närmare skådespelarna än någonsin tidigare. Den intima atmosfären skapar en unik upplevelse där du verkligen kan känna spänningen i luften.

Allt du behöver veta

  • Upplevelsen passar för en person och utförs tillsammans med andra i en grupp
  • För alla åldrar och perfekt som present till nära och kära
  • Varje föreställning varar cirka 2 timmar och äger rum på kvällen
  • Utvalda datum under året för att passa ditt schema

Ge dig själv eller någon annan en minnesvärd kväll

Förbered dig på att bli tagen med på en resa genom en fantastisk historia som precis har anlänt från New Yorks kulturella scener. Låt dig fånga av magin på scenen och upplev en stund som kommer att leva kvar inom dig länge efter att föreställningen har tagit slut.

En teaterupplevelse med mersmak

Playhouse Teater tar scenkonsten från New York och för den närmare dig. Med nya föreställningar regelbundet bjuds du alltid på något nytt och spännande, vilket gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga.

Passar för alla tillfällen

Oavsett om du letar efter den perfekta födelsedagspresenten, en spännande 70-års överraskning eller bara vill njuta av kultur och underhållning, så är en kväll på Playhouse Teater det perfekta valet.

Ta chansen att ta del av en unik teaterupplevelse mitt i Stockholm och följ med på en fantastisk resa genom Broadway's magiska värld!