Teprovning och hur du brygger hemma
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Teprovning och hur du brygger hemma

Vår guide kommer att guida dig genom teernas värld och ge dig tips om hur du brygger den perfekta koppen te.

Pris: 374 kr

I Kina har te använts för medicinska ändamål sedan slutet av 300-talet, medan västvärlden har haft lite att ta igen. Först på senare år har vi börjat uppskatta de unika smaksensationer och variationer som teet har att erbjuda. Nu har du chansen att dyka djupare in i teets fascinerande värld genom en spännande teaktivitet.

Smaka dig fram genom en värld av te

I denna upplevelse kan du smaka så mycket te du önskar och utforska olika smaker och dofter. Lär dig mer om teets mångfald och njut av en stunds avkoppling med en kopp välsmakande te.

Lär dig konsten att brygga det perfekta teet

Ta del av tips och tricks för att brygga det bästa teet hemma. Upptäck hur man tar fram teets fulla potential genom rätt bryggningstekniker och temperaturer.

Bra att veta om upplevelsen

  • Upplevelsen är perfekt för en person och genomförs tillsammans med andra i en grupp.
  • Passar alla åldrar och utbudet varierar året runt.
  • Upplevelsen tar cirka 90-120 minuter.

Vad du kommer att göra under teaktiviteten

Ta del av intressant information om te på Wikipedia och lär dig mer om dess historia och användningsområden. Genom lekfulla och lärorika provningar kommer du att utforska tebladens utveckling, säsonger och olika regioner. Upptäck spännande kulturella skillnader i framställningen, bryggningen och tedrickandet runt om i världen. Dessutom får du praktiska tips om hur du kan brygga ditt te hemma för att uppnå det bästa resultatet.

Njut av ekologiska scones och exotiska teer i Göteborg

I Göteborg får du möjlighet att smaka på nybakade, ekologiska scones med läckra tillbehör. Under kvällen bjuds du även på sötsaker bakade med omsorgsfullt utvalda, närproducerade och ekologiska råvaror. Prova på tre olika spännande teer under evenemanget och låt dig inspireras av den exotiska smaken från fjärran öst.

Perfekt presentidé för alla tillfällen

Denna teaktivitet är en perfekt present till din flickvän, syster, lärare, pedagoger eller som en julklapp till en vän. Oavsett om det är ett födelsedagsfirande, firande av bomullsbröllop eller bara en trevlig gest, så kommer detta vara en uppskattad och unik upplevelse för mottagaren.

Utforska vårt breda utbud av upplevelser

Vi erbjuder en rad olika provningar och upplevelser för företag och grupper. Oavsett om du är ute efter en presentidé, en födelsedagspresent, en inflyttningsgåva eller en present till en speciell jubilare, har vi något för alla tillfällen!

Ta chansen att uppleva en värld av te och njut av de unika smakerna och dofterna som detta historiska dryck har att erbjuda. Boka din teaktivitet idag och ge dig själv eller någon annan en minnesvärd och smakrik upplevelse!