Testa dina gränser på folkrace för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Testa dina gränser på folkrace för två

Övervinn dina rädslor och testa dina gränser när du kör för att vinna och ta dig till finalen.

Pris: 3590 kr

Den ultimata adrenalinkicken! Upplev körningen i ett rasande tempo!

Känn pulsen stiga när du tar plats bakom ratten på en ombyggd Volvo-modell och ger dig ut på banan. Här får du chansen att uppleva folkrace på riktigt!

Varför nöja sig med vanlig bilkörning när du kan få den mest underhållande körupplevelsen någonsin? Med våra ombyggda Volvo-modeller är du garanterad en fartfylld och spännande dag på banan.

Du kommer inte bara att vara en åskådare längre, du kommer att vara mitt i händelsernas centrum!

Häftiga bilar med maximal säkerhet

Våra ombyggda Volvo-modeller är speciellt framtaga för folkrace och utrustade med säkerhetsburar, rallystolar och fyrpunktsbälten. Vi lägger stor vikt vid säkerheten så att du kan slappna av och fokusera på att ha kul.

Du behöver inte tänka på att ta med dig någon utrustning, för vi tillhandahåller hjälm, overall och nackkrage till lånet. Så du kan bara komma och njuta av åkturen utan bekymmer.

Racebanor i Stockholm och Linköping

Vi har två fantastiska platser där du kan uppleva folkrace på högsta nivå - Stockholm (Norrtälje) och Linköping. Båda platserna är lättillgängliga och erbjuder en perfekt miljö för en spännande dag på banan.

I Stockholm kommer du att få köra en ombyggd Volvo 240. Dagen börjar med ett provvarv där du får känna på bilen och bekanta dig med hur det är att köra folkrace. Sedan får du möjlighet att köra två varv på tid. Efter det kommer det ett nytt testvarv följt av ytterligare två varv på tid, där de fem bästa tiderna går vidare till A- eller B-final.

I Linköping får du istället chansen att sätta dig bakom ratten på en ombyggd Volvo 940 E85. Precis som i Stockholm börjar dagen med ett provvarv för att du ska kunna testa bilen och bekanta dig med körningen. Sedan följer två kvalheat där de tre bästa tiderna går vidare till finalen.

Viktig information för din upplevelse

  • För att delta i folkracet måste du vara nykter. Det är en absolut säkerhetsregel som vi strikt följer för att se till att alla deltagare är på topp när de kliver in i bilarna.

  • Observera att körtiden kan variera beroende på om du går till final eller inte. Vi rekommenderar att du planerar in ca 2-4 timmar för hela upplevelsen, beroende på antal deltagare.

  • Var medveten om att bilmodellerna kan variera då vi kontinuerligt uppdaterar vår bilpark för att säkerställa de bästa och mest spännande körupplevelserna.

  • För att du ska vara helt förberedd rekommenderar vi att du bär smidiga skor med tunn sula. Det kommer att göra det enklare för dig att hantera bilens pedaler och ge dig bättre kontroll över bilen.

  • Vi vill också påpeka att vid dåligt väder under vintertid kan folkracet bli tvunget att ställas in av säkerhetsskäl. Din säkerhet är vår prioritet och vi vill inte riskera att något går fel på grund av ogynnsamma väderförhållanden.

En upplevelse för två - ta med dina vänner!

Vår folkraceupplevelse är perfekt för den som gillar adrenalinkickar och äventyr tillsammans med sina vänner. Ni kommer att få dela upplevelsen med andra deltagare och tävla mot varandra för att se vem som kan köra snabbast.

Antalet deltagare per heat är mellan 3-8 personer, så det finns gott om utrymme för dig och dina vänner att vara med och tävla. Men kom ihåg att bara de bästa tiderna går vidare till finalen, så se till att ni ger allt ni har för att sätta nya rekord på banan.

En present för alla tillfällen

Folkrace är den perfekta presenten till alla motorintresserade personer i ditt liv. Oavsett om det är din pojkvän, pappa, bror eller farfar, kommer de garanterat att uppskatta denna adrenalinfyllda upplevelse.

Det spelar ingen roll om det är en födelsedag, julklapp eller bara som en överraskning - folkrace är den ultimata presenten som verkligen sticker ut från mängden.

Så varför inte ge dem chansen att förverkliga sin dröm om att köra folkrace? Låt dem tävla mot klockan, känna adrenalinet pumpa och uppleva den roligaste körupplevelsen någonsin!

Vänta inte för länge, beställ din folkraceupplevelse idag och ge någon du bryr dig om en present de aldrig kommer att glömma. Upplev spänningen och njut av den ultimata adrenalinkicken på banan!