Testa på Acro yoga – Privatlektion för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Testa på Acro yoga – Privatlektion för två

Genom att agera som bas, flygare eller passare i din grupp om tre kommer du att utmana din kropp och ditt sinne på ett helt nytt sätt.

Pris: 1125 kr

Drömmer du om att finna en perfekt balans mellan styrka, närvaro och avslappning? Då är Acroyoga den ultimata aktiviteten för dig! Genom att kombinera yogans medvetenhet, akrobatikens dynamiska kraft och thaimassageens avslappning får du en unik och spännande upplevelse som kommer att utmana och glädja dig.

Träna med en partner och skapa en stark tillit

Inga förkunskaper krävs

Vare sig du är nybörjare eller erfaren inom yoga eller akrobatik, så kan du delta i våra privatlektioner för två personer. Det spelar ingen roll vilken ålder du är, Acroyoga är öppet för alla!

Upptäck nya färdigheter

Under cirka en timmes intensiv träning kommer du att utforska de tre grundpelarna inom Acroyoga: lekfullhet, kämparglöd och kärleksfull vänlighet.

Skapa minnesvärda stunder

Fira speciella tillfällen med en annorlunda present som garanterat kommer att överraska och glädja. Oavsett om det är ett träbröllop, en 20-års present eller bara en unik upplevelse för två, så kommer Acroyoga i Stockholm att skapa minnesvärda stunder och nya färdigheter.

Upptäck Stockholms bästa aktiviteter och upplevelser

För dig som älskar utmaningar

Ge dig själv tillåtelse att släppa taget, utmana dig själv och upplev en helt ny värld av möjligheter. Acroyoga är inte bara en träningsform, det är en livsstil som kommer att ge dig nya perspektiv och en ökad kroppskontroll som du tidigare bara har kunnat drömma om.

Upplevelser för alla

Oavsett om du söker en aktivitet för dig själv, tillsammans med en vän eller som en speciell present till någon du bryr dig om, så är Acroyoga det perfekta valet. Utforska Stockholms bästa upplevelser och skapa minnen som varar livet ut.

Boka din privata lektion idag

Ta steget utanför din comfort zone och prova något nytt och spännande. Boka en privat lektion för två personer och upplev kraften i Acroyoga tillsammans. Lär dig att lita på både dig själv och din partner och skapa minnesvärda stunder som kommer att förändra ditt sätt att se på träning och samarbete. Välkommen till en värld av balans, styrka och närvaro med Acroyoga i Stockholm.