Tillverka egna smycken i glasfusing
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Tillverka egna smycken i glasfusing

Med vår erfarna instruktör vid din sida kommer du att lära dig tekniken både teoretiskt och praktiskt.

Pris: 600 kr

Välkommen till en oförglömlig tvådagarskurs i glasfusing där du får lära dig att skapa vackra smycken, skålar och figurer i glas. Detta är den perfekta aktiviteten för dig som älskar kreativitet och vill prova på något nytt och spännande.

Dag 1: Utforska glasets magi och låt din kreativitet flöda

Under den första dagen av kursen kommer du att få utforska den fascinerande världen av glasfusing. Genom att skära och forma glaset kommer du att kunna skapa fantastiska konstverk som sedan bränns i ugnen över natten. Med vår erfarna instruktör vid din sida kommer du att lära dig tekniken både teoretiskt och praktiskt.

Dag 2: Öppna ugnen och bli förvånad över dina egna mästerverk

På den andra dagen av kursen är det äntligen dags att öppna ugnen och se resultaten av ditt hårda arbete. Med förväntan i luften kommer du att få uppleva den magiska stunden när dina alster kommer till liv. Efter att du har beundrat dina skapelser kommer du att få färdigställa dem till fantastiska smycken eller andra vackra föremål. Vi tillhandahåller material som räcker till att skapa tre kompletta halsband plus två extra hängen. Om du vill skapa ännu mer kan du köpa extra material på plats.

En minnesvärd upplevelse för alla åldrar

Denna kurs i glasfusing är öppen för alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Så oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet inom glaskonst, så kommer du att kunna ta del av denna spännande upplevelse. Det finns inga förkunskapskrav, bara en lust att skapa och utforska.

En idyllisk kursplats på en vacker Skånegård

Kursen genomförs på en vacker Skånegård utanför Svedala, där du kommer att få möjlighet att inspireras av den vackra omgivningen. Här får du möjlighet att koppla av och låta kreativiteten flöda fritt. För att göra kursen ännu mer minnesvärd bjuds det på en stor och mysig hembakad bonnafika under båda dagarna.

Skapa minnen och ge bort en unik upplevelse

Denna kurs i glasfusing är inte bara perfekt för dig själv, utan också som en present till någon du tycker om. Ge bort en oförglömlig upplevelse och skapa minnen tillsammans.

Vad ingår i kursen:

  • Två spännande kursdagar med professionell instruktör
  • Allt material som behövs för att skapa tre kompletta halsband plus två extra hängen
  • En stor och mysig hembakad bonnafika under båda dagarna
  • En unik upplevelse att ta med dig hem

Bra att veta:

  • Kursen genomförs tillsammans med andra deltagare i en grupp
  • Ingen tidigare erfarenhet krävs
  • Passar för hela familjen, oavsett ålder
  • Upplevelsen är tillgänglig året om på utvalda datum
  • Totalt 5 timmars kurs över två dagar

Boka din plats redan idag och upplev glasfusingens magi!

Denna unika kurs i glasfusing är ett måste för alla som älskar kreativitet och vill prova på något nytt. Ta chansen att skapa fantastiska smycken och konstverk som kommer att bli minnen för livet. Boka din plats redan idag och låt din kreativitet flöda fritt!