Turridning för alla nivåer
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Turridning för alla nivåer

Vi erbjuder unika och anpassningsbara turer för alla nivåer, från nybörjare till erfarna ryttare.
Turridning för alla nivåer

596 SEK

upplevelse.com
Köp

Drömmer du om att känna vinden i håret och doften av naturen under en turridning? Med våra välutbildade instruktörer och kära familjehästar får du en minnesvärd upplevelse som passar just dig.

Vad du kan förvänta dig

  • Turridning anpassad efter din erfarenhet och önskemål
  • Erfarna instruktörer och vänliga hästar
  • Utrustning och fika inkluderat i turen

Turer för alla behov

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare har vi något för dig. Från natursköna turer i Göteborg till spännande äventyr i Hassela, vi har en rad olika alternativ att välja mellan. Våra turer är utformade för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på hästryggen.

Vad ingår i din upplevelse

  • Möjlighet att träffa och interagera med hästarna
  • Teoretisk och praktisk genomgång innan turen startar
  • Personlig anpassning baserad på dina behov och erfarenheter

Viktig information inför din tur

Innan din tur är det viktigt att informera oss om din riderfarenhet, samt eventuella allergier och övriga önskemål. Klä dig bekvämt efter väder och ta med ridstövlar eller gummistövlar. Vi tillhandahåller hjälmar och möjlighet att låna utrustning vid behov. För en mer detaljerad lista över vad du ska ha med dig, se nedan.

Perfekt som present

En turridning är den perfekta presenten för en älskad eller som en sommarupplevelse för dig själv. Ge bort en dag fylld av natur, äventyr och härliga stunder på hästryggen. Oavsett om det är till mamma, flickvän eller en speciell person i ditt liv, kommer en turridning vara en oförglömlig gåva.

Utforska vårt utbud

Upptäck alla våra spännande turmöjligheter och boka din drömupplevelse redan idag. Från skogspromenader i Boxholm till pittoreska turer i Tived, vi har något för alla att njuta av. Ta chansen att utforska fantastiska platser och skapa minnen för livet på hästryggen.

Vi ser fram emot att ge dig en oförglömlig upplevelse på hästryggen i någon av våra vackra platser runt om i Sverige. Välkommen att uppleva magin av turridning med oss!